FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ 0-1 (SUSPENDAT ÎN MINUTUL 27)

Scandal cu Kape! » Grecul s-a supărat cînd a aflat că va fi din nou doar rezervă

Kapetanos a marcat în acest an cinci goluri pentru CFR Cluj
Kapetanos a marcat în acest an cinci goluri pentru CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 00:16

Golgeterul clujenilor a făcut o criză de nervi cînd a aflat că e rezervă şi a refuzat să meargă în vestiar.

Cu o oră şi jumătate înainte de startul partidei, grecul Kapetanos a făcut o nouă criză de nervi cînd a aflat că nu e titular aseară, deşi a înscris golul victoriei cu Dinamo! Nici măcar antrenorul cu portarii, Daniel Tudor, nu a reuşit să-l calmeze pe golgeterul lui CFR, deşi l-a luat de după gît şi a încercat să-i explice calm decizia lui Andone.

Grecul a gesticulat nervos că s-a săturat să stea pe bancă. Ba mai mult, a refuzat să plece la vestiar cînd toţi jucătorii s-au retras pentru ultimele indicaţii, preferînd să stea singur pe bancă şi să bea un energizant.

Nu e prima răbufnire a atacantului lui CFR. În timpul meciului cu Braşovul, în care grecul a reuşit să înscrie golul victoriei, Kapetanos a gesticulat nervos la adresa "FălcosuluI", care a decis să-l înlocuiască. "Kapetanos nu mă cunoaşte deloc dacă-şi permite astfel de gesturi", l-a pus la punct Andone după joc.

8 puncte a cîştigat CFR Cluj prin cele 5 goluri marcat de Kapetanos în 2012.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sabben
sabben  •  11 Mai 2012, 01:53

Baietii au pregatit ofensiva pentru ultima etapa cu steluta. Dar gigisepisti, puteti scrie cate ineptii vreti, Kapetanos tot va da gol :))) Muhahaha! :)

cfr19o7cluj
cfr19o7cluj  •  09 Mai 2012, 12:09

://www.clujmuenchen.ro/post/U-Cluj-CFR-Cluj-ura-peste-ratiune.aspx DESTEPTAREAAAA CLUJENI

hermesvenus
hermesvenus  •  09 Mai 2012, 10:50

Povesti de ziaristi , nu cred nimic .Kapetanos e arma nostra secreta. Andone s-a gandit ca vreo ora, Sougou si Ronny ,chinuie apararea lui "U", urmand ca o jumatate de ora sa-l bage pe Kapetanos , care ,odihnit ,putea sa mai dea goluri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează