FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Scandal la Viitorul! Probleme mari între "fraţii" Gică Hagi şi Bogdan Stelea!

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 22:17

Gică Hagi l-a adus pe Bogdan Stelea la cîrma echipei pe care o patronează, dar aventura tehnicianului poate fi mai scurtă decît s-ar fi anticipat.

Se pare că cei doi s-au certat deja după rezultatele slabe ale Viitorului. Pînă acum, elevii lui Stelea au obţinut un singur punct în 2 etape, iar Hagi ar fi izbucnit chiar după primul meci cu CSMS Iaşi, anunţă Adevărul.

Conform sursei citate, Hagi a intrat în vestiar şi i-a luat la rost pe jucători după remiza cu Iaşi, iar la finalul partidei cu Rapid, scor 1-2, s-a certat şi cu Stelea.

În conflict a intervenit şi Narcis Răducan, iar acesta se pare că este un alt motiv pentru care acesta şi-a dat demisia de la Viitorul.

În această etapă, Viitorul va juca împotriva lui CS U Craiova.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (34)
sibelius
sibelius  •  08 August 2014, 17:05
Postat de ricco pe 08 August 2014, 11:17

In primul rind 'bovina' de Stelea NU e antrenor... Cu atit mai putin pentru niste fotbalisti tineri care au nevoie de indrumare, de intelegere si bineinteles, de e-du-ca-ti-e!!!... Ori Stelea, cu fatza aia de mardeiash, NU e in stare de nici una...

In al doilea rand pseudo-sperantele de la Viitorul sunt niste petarde umflate cu pompa si fara caracter(asa cum au demonstrat-o cam la toate convocarile la diverse loturi nationale).

ricco
ricco  •  08 August 2014, 11:17

In primul rind 'bovina' de Stelea NU e antrenor... Cu atit mai putin pentru niste fotbalisti tineri care au nevoie de indrumare, de intelegere si bineinteles, de e-du-ca-ti-e!!!... Ori Stelea, cu fatza aia de mardeiash, NU e in stare de nici una...

danutzberceni
danutzberceni  •  08 August 2014, 10:27
Postat de geov pe 08 August 2014, 08:14

La viitorul este nevoie de un antrenor care stie lucra cu tinerii un slefuitor de talente -degeaba ii gasesti dac mai apoi nu stii sa-i cresti sa-i faci sa fie fotbalisti adevarati.La virsta lor au nevoie si de educatie ,sa inteleaga ca nu tot ce zboara se maninca .Nu stiu daca este in Romania un astfel de antrenor .Nu este suficient sa fi fost un mare jucator ptr a fi un mare antrenor.

Pe undeva ai dreptate. Mai ales in ultima parte a commentului. La chestia cu jucatorii am insa o alta opinie. Le trebuie un antrenor gen Lucescu senior. Priceput, bun pedagog si educat (adica sa stie sa vorbeasca despre multe alte chestii in afara de fotbal cu tinerii lui jucatori). De slefuitori de talente este nevoie la juniorat, nu la prima liga. Teoretic cel putin, cand ajungi in prima liga ar trebui sa fii deja slefuit. Alt exemplu mai la indemana ar fi Grigoras. In plus de chestia cu antrenorul, mai este nevoie si de rabdare din partea lui Hagi. Nu incepi cu reprosuri dupa 2 etape. Il lasi macar un tur de campionat sa faca ce se pricepe si abia apoi analizezi daca echipa a evoluat.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează