FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scandalul de săptămîna trecută încă nu s-a stins: ”Ori e corect, ori nu-l prinde toamna aici!”

Bonetti are contract cu Dinamo pînă în 30 iunie 2014
Bonetti are contract cu Dinamo pînă în 30 iunie 2014

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 11 iunie 2012 22:19

Jucătorii au de gînd să aibă o discuţie bărbătească, faţă în faţă, cu Bonetti pentru a clarifica situaţia existentă la echipă.

Atmosfera în Ştefan cel Mare este încă extrem de încărcată, deşi dinspre Dario Bonetti şi şefi vin semnale că situaţia este liniştită, aflată sub control. Fotbaliştilor nu le-a picat bine ultima intenţie a italianului, aceea de a le găsi echipe, spre a fi transferaţi, lui Dănciulescu, Munteanu, Moţi, Bălgrădean, Luchin, Pulhac, Strătilă şi Platini.

Roş-albii au făcut front comun: "Mai întîi, ne-a făcut trădători, după care a spus că s-a înţeles greşit. Apoi, i-a acuzat de blat pe unii dintre noi la derby-ul cu Steaua, afirmînd a doua zi că s-au făcut interpretări eronate. Acum, a făcut «lista neagră», sută la sută adevărată, ca a doua zi s-o dea din nou la întors. Trebuie să fie corect, să vorbim faţă în faţă, să ne spunem totul, altfel nu va prinde mai mult de 5 etape la Dinamo! Poate el nu place pe cîţiva dintre jucători, reciproca e şi ea valabilă, de aceea trebuie lămurit totul".

Fotbaliştii au avut discuţii cu lideri ai suporterilor şi-au aflat de ce fanii sînt susţinători fideli ai peninsularului: "Ne-au spus clar: «Ştim şi noi că Bonetti nu e cel mai mare antrenor pe care l-a avut Dinamo, dar sîntem alături de el pînă la capăt pentru că a luat şi ia atitudine împotriva fraţilor Becali şi are tupeu în faţa lui Cristi Borcea! În acest moment nici nu se interesează altceva»".

28.500 de euro e salariul lunar al italienilor de la Dinamo, în frunte cu Bonetti, antrenorul avînd colaboratori alţi 3 conaţionali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
florin_marius88
florin_marius88  •  13 Iunie 2012, 16:38

Vrei super bonusuri sa ai unde sa pariezi la campionatul european ? ligapariorilor.ro/bonusuri-si-promotii-case-de-pariuri-campionatul-european-2012/

clau_gool23
clau_gool23  •  13 Iunie 2012, 12:52

Bai ziaristi sufletului!!!! nu mai mintiti ma!!! Ati pus cu '' '' o declaratie care cica ar fi a cuiva din lotul lui Dinamo.....treceti numele cui a spus asta :"Mai întîi, ne-a făcut trădători, după care a spus că s-a înţeles greşit. Apoi, i-a acuzat de blat pe unii dintre noi la derby-ul cu Steaua, afirmînd a doua zi că s-au făcut interpretări eronate. Acum, a făcut «lista neagră», sută la sută adevărată, ca a doua zi s-o dea din nou la întors. Trebuie să fie corect, să vorbim faţă în faţă, să ne spunem totul, altfel nu va prinde mai mult de 5 etape la Dinamo! Poate el nu place pe cîţiva dintre jucători, reciproca e şi ea valabilă, de aceea trebuie lămurit totul". Ziaristi s

xzx
xzx  •  13 Iunie 2012, 09:53

curios este cum GSP stie ce au de gand jucatorii.Daca articolul nu este inventat inseamna ca unul dintre cei acuzati PE DREPT de bonetti(sau mai multi)creeaza tensiune la club.CEL MAI BINE AR FI SA PLECE TOATE ""VEDETELE""""IMPRESARIATE DE CLANUL FECALIOT.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează