FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - DINAMO, LUNI, 20:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Scandalul Zicu - Dinamo continuă la Comisia de Soluţionare a Litigiilor » "Cîinii" vor 38.000€ de la mijlocaş

Zicu a marcat de şapte ori în opt partide pentru ŢSKA Sofia, fiind golgeterul echipei
Zicu a marcat de şapte ori în opt partide pentru ŢSKA Sofia, fiind golgeterul echipei

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 21:48

Dinamo a depus memoriu împotriva lui Ianis, prin care solicită ca acesta să restituie diverse bonusuri


Clubul din Ştefan cel Mare a adoptat o nouă modă în Liga 1. Dacă, în general, fotbaliştii se adresează Comisiilor din cadrul LPF pentru a-şi recupera banii datoraţi de cluburi, Dinamo a răsturnat procedurile.

La începutul săptămînii, "cîinii" au depus memoriu la Comisia de Soluţionare a Litigiilor împotriva lui Ianis Zicu. Roş-albii solicită ca atacantul de 27 de ani, care în prezent evoluează pentru ŢSKA Sofia, să returneze suma de 38.000 de euro. Bani pe care Ianis i-ar fi primit la semnătură în vara lui 2007, cînd s-a întors a doua oară în tricoul alb-roşu, dar şi bonusuri de performanţă din perioada în care a fost accidentat. Marţea viitoare se va da hotărîrea, iar dinamoviştii sînt convinşi că vor avea cîştig de cauză: "Zicu trebuie să ne dea înapoi aceşti bani pentru că reprezintă drepturi necuvenite, a luat mai mult decît era stipulat în acte!".

Conflictul dintre Ianis şi club a pornit la începutul lunii septembrie, cînd atacantul l-a acuzat pe Nicolae Badea: "Cînd am plecat de la Dinamo am avut o înţelegere verbală cu domnul Badea că îmi va da banii pe care mi-i datorează în termen de zece zile, dar nu şi-a respectat cuvîntul. Suma nu era mare, ci chiar infimă în comparaţie cu sutele de mii de euro la care am renunţat pentru a juca în Ştefan cel Mare".

26 de goluri a marcat Ianis Zicu în cele 112 partide disputate pentru Dinamo în Liga 1

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
marius_rapidus
marius_rapidus  •  15 Octombrie 2011, 06:13

Adica Zicu a spart cassa la Dinamo? Nu i-au fost dati banii chiar de catre club? Vai de voi, dinamovisti stalinisti, daca ati ajuns atat de jos. Talpa iadului!

beeswax106
beeswax106  •  14 Octombrie 2011, 22:02

mueeeeeeeee DinaMUi......oricum nu vor vedea nici un ban

tandd
tandd  •  14 Octombrie 2011, 14:44
Postat de maritm pe 14 Octombrie 2011, 10:54

daca voi considerati ca bani odata ce iai dat jucatorului trebuie returnati pentru ca si-au adus ei aminte de niste lucruri, mai bine te uiti ca va faceti de cacao prin europa si asa mai departe zmei de net, nu stiti decat sa injurati si asta datorita faptului ca nu va duce capu.

daca tot ,,ia,, luat banii astia de ce tipa ca nu si-a primit banii?eu zic ca bine-i face

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close