FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 2-2

Scapă de operaţia pe cord deschis » Borcea se operează săptămîna viitoare la Spitalul de Urgenţă Floreasca

Apropiaţii lui Borcea susţin că agravarea problemelor de sănătate ale dinamovistului au survenit în urma anchetării sale în
Apropiaţii lui Borcea susţin că agravarea problemelor de sănătate ale dinamovistului au survenit în urma anchetării sale în "Dosarul Transferurilor"

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 02:01

Lui Borcea îi vor fi introduse două stenturi prin artera femurală pentru a nu risca un infarct din cauza necazurilor cardiace

Ziarul Click a anunţat ieri că Borcea ar fi fost operat pe cord deschis, informaţie preluată de toate televiziunile şi de presa online. De fapt, preşedintele executiv al lui Dinamo va fi supus unei intervenţii chirurgicale abia săptămîna viitoare. Iar operaţia va fi una relativ simplă.

Problemele cardiace din ultimele săptămîni, dar mai ales un episod petrecut recent la birou, cînd i s-a făcut rău şi a simţit că se sufocă, l-au panicat pe oficialul dinamovist. El a fost consultat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la profesorul Ştefan Brădişteanu, cel care l-a operat pe cord deschis şi pe administratorul delegat Cornel Dinu.

Borcea a primit veşti destul de bune. Deşi arterele sale sînt înfundate, în special din cauza fumatului, operaţia la care se va apela va fi una relativ simplă. "Două stenturi, care vor readuce arterele la dimensiuni normale şi vor permite inimii să primească suficent sînge cu oxigen, îi vor fi montate săptămîna viitoare", au explicat doctorii.

Intervenţia chirurgicală nu va dura mai mult de două ore, iar după operaţie Borcea va trebui să consume foarte multe lichide şi să ia pe viaţă medicamente pentru a preveni formarea cheagurilor de sînge în zona unde au fost montate stenturile.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
pedrogar
pedrogar  •  11 Martie 2012, 12:42

Ce mecla are.

bandos
bandos  •  11 Martie 2012, 10:39

Ma intreb oare.......de ce nu are operatia in Miami? Omul detine o cutie de chibrite numit apartament in Miami. Stiu de ce....costa mult daca nu ai asigurare. in jur la un milion? Dar ai place sa spuna ca Maimai e locul sau favorit. Floreasca, spitaliul favorit si convinient pentru parveniti . Etnie dubioasa, sa nu zic tigan, par inchis la culoare , gras si temperamental, ochi mici si sprancene groase, gura mare si nesigur pe el. Dar e in ziare.......chiar ne intereseaza daca crapa maine? Va intereseaza....... From Miami.

bandos
bandos  •  11 Martie 2012, 10:36

Ma intreb oare.......de ce nu are operatia in Miami? Omul detine o cuie de chibrite numit apartament in Miami. Stiu de ce....costa mult daca nu ai asigurare. in jur la un milion? Dar ai place sa spuna ca Maimai e locul sau favorit. Floreasca, spitaliul favorit si convinient pentru parveniti . Etnie dubioasa, sa nu zic tigan, par inchis la culoare , gras si temperamental, ochi mici si sprancene groase, gura mare si nesigur pe el. Dar e in ziare.......chiar ne intereseaza daca crapa maine? Va intereseaza....... From Miami.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează