FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Schimb de generaţii » Ionuţ Negoiţă e pregătit să îl schimbe pe Constantin Anghelache din funcţie

După ce a promovat cu ASA, Daniel Stanciu e la un pas să-l înlocuiască pe Constantin Anghelache
După ce a promovat cu ASA, Daniel Stanciu e la un pas să-l înlocuiască pe Constantin Anghelache

Articol de - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 22:03

Patronul Ionuţ Negoiţă i-a promis lui Daniel Stanciu că va fi numit director general în locul lui Constantin Anghelache, care va fi înlăturat din Ştefan cel Mare.

A fost senin ieri în Bucureşti după aproape o lună, însă situaţia la Dinamo rămîne în ceaţă. Atît la nivelul staff-ului administrativ, cît şi la al celui tehnic. Încă director general la ASA Tîrgu Mureş, Daniel Stanciu nu a fost numit încă pe acelaşi post în Ştefan cel Mare, deşi a primit o ofertă concretă din partea lui Ionuţ Negoiţă.

"Stanciu nu vrea să vină să fie de decor, i s-au făcut promisiuni că Anghelache va fi înlăturat, că ar fi chestiune de zile. Şi-atunci, dacă va fi aşa cum i s-a promis la cel mai înalt nivel, poate veni cu Dan Alexa ca antrenor principal", au precizat surse apropiate grupării.

Pe lîngă Alexa, în cursa pentru postul de antrenor se mai găsesc Claudiu Niculescu şi Petre Grigoraş, ultimul liber de contract. S-au purtat negocieri şi cu Mihai Teja, care şi-a dat consimţămîntul, însă joi seara i s-a transmis clar că este blocat de către FRF.

"E nevoie de alt antrenor şi mi-ar plăcea să fie Claudiu Niculescu, dar nu depinde de mine. E unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, dar ar merita o şansă după cîte a făcut pentru echipă" (Ionel Dănciulescu, antrenor Dinamo)

Inbox:
- Atacantul Marius Niculae, 34 de ani, a spus că e deschis unei reveniri la Dinamo, Dănciulescu i-a făcut lobby, "ar trebui să aducem şi jucători experimentaţi care să ajute tinerii să crească, eu l-aş aduce şi mîine", însă şefii evită, momentan, să facă o ofertă clară.
- O singură victorie au bifat dinamoviştii în ultimele 6 meciuri oficiale, 2-1 la Mediaş în meciul de debut ca antrenor în Liga 1 pentru Dănciulescu, în rest 4 înfrîngeri şi o remiză.
- O singură înfrîngere au înregistrat "studenţii" în ultimele 8 jocuri oficiale, 0-3 cu Petrolul în Liga 1, în rest 3 succese şi 4 rezultate de egalitate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
spivak
spivak  •  13 Decembrie 2014, 18:08

Se-curiştii noi şi vechi.

nykes
nykes  •  13 Decembrie 2014, 17:57

I-a venit randul si la babaciunea asta?????Trebuia expulzat dracu de multa vreme de acolo. Dinamo nu merge bine si din cauza lui. Nu spun ca nu ma bucur dar ma gandesc si la binele fotbalului Romanesc in general.

1745flo
1745flo  •  13 Decembrie 2014, 16:31
Postat de neuer1606 pe 13 Decembrie 2014, 11:12

Nu știu de unde ați mai scos-o pe aia cu Mihalcea antrenor dar nu cred o secundă că se va intamplă.

De unde pana unde sa fie mihalcea antrenor? Sau niculescu sau danciulescu? Nu stiu pe magazioner cum il mai cheama acum, ca Tyson, soferul autocarului, sigur are licenta semipro, la cati fotbalisti i-au trecut prin mana si ar putea asigura un perpetuu interimat pana in vara macar...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează