FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 20:30, DIGISPORT, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Schimb de mănuşi » Fabien Farnolle îşi pierde locul de titular după debutul slab cu Pandurii

Articol de - Publicat vineri, 20 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 20:45

Pentru debutul primăverii, Traian Marc este favorit să-i ia locul de titular între buturi lui Farnolle, cu o evoluţie nereuşită la debut


Dinamo a pierdut la Tîrgu Jiu, 1-2, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii, iar portarul Fabien Farnolle, 30 de ani, a avut o ieşire greşită la primul gol al oltenilor. Chiar dacă a blocat, ulterior, şuturile lui Nistor şi Pintilii, goal-keeperul născut la Bordeaux ar putea plăti cu postul, iar Traian Marc să revină titular începînd de la partida de la Galaţi.

Ultimul, 31 de ani, a fost unul dintre evidenţiaţii "cîinilor" în sezonul de toamnă, este prima opţiune pentru mîine seară. Al treilea portar, Kristijan Naumovski, de-abia a revenit la antrenamente, încă nu este o variantă de luat în calcul.
Roş-albii vor să-şi securizeze defensiva, una dintre cele mai slabe în tur. Mai exact, a 4-a într-un astfel de top, cu 26 de goluri încasate, doar Ceahlăul, CSMS Iaşi şi FC Braşov fiind mai slabe. În ultimele zile, s-au intensificat antrenamentele dinamoviştilor pentru zona apărării, mai ales că au luat gol în 9 din cele 10 meciuri din 2015, unul oficial, restul amicale. În total, 26 de goluri încasate, în cele 10 partide.

23 de goluri a luat Marc în 14 meciuri jucate în campionat în toamnă, 6 doar de la Astra, în ultima etapă, cînd a limitat proporţiile scorului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (63)
gutza23
gutza23  •  20 Februarie 2015, 15:45
Postat de luc11 pe 20 Februarie 2015, 15:29

Am crezut ca noile achizitii vor fi cu o clasa peste ceilalti...altfel ce rost are sa cheltui bani aiurea...macar machado, grozav, grigore si elhamed sper sa fie pe posturi peste valoarea jucatorilor din tur

dar te-ai convins ca nu e asa,este!?!?!? :))))

luc11
luc11  •  20 Februarie 2015, 15:32
Postat de redbuldog pe 20 Februarie 2015, 14:19

O sa vedem cum va actiona Teja,important este sa rodeze tot lotul si sa faca o selectie/triere pe tot parcursul returului,numai asa vom stii pe cine contam si din vara,deabia atunci vor veni si jucatori pe ,,bani''de la care sa ai pretentii,deocamdata sa zicem c-am mai urcat un etaj,am ajuns la 2..dar mai e mult pana la 10!

eu sper sa fi ajuns pana la 5 macar pt ca 5 etaje e greu sa le urci intr-un sezon

luc11
luc11  •  20 Februarie 2015, 15:29

Am crezut ca noile achizitii vor fi cu o clasa peste ceilalti...altfel ce rost are sa cheltui bani aiurea...macar machado, grozav, grigore si elhamed sper sa fie pe posturi peste valoarea jucatorilor din tur

Vezi toate comentariile (63)
Comentează