FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Schimbarea la faţă » Ultimele 24 de ore au adus modificări majore în primul ”11” al Stelei! Cum va arăta echipa lui Costel Gâlcă

Articol de - Publicat duminica, 31 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 31 august 2014 20:54

Eliminarea din Liga Campionilor i-a determinat pe stelişti să îşi întărească serios echipa înaintea startului grupelor Europa League, unde vor evolua împotriva celor de la Aalborg, Dinamo Kiev şi Rio Ave.
"Roş-albaştrii" digeră cu greu ratarea grupelor Champions League. Gigi Becali a dat liber la transferuri, iar Steaua s-a mişcat repede. A perfectat deja două mutări, iar în următoarele ore ar putea fi oficializată şi a treia.

Paul Papp şi Alexandru Bourceanu vor betona defensiva campioanei pentru următorul sezon, fiind împrumutaţi de la Chievo şi Trabzonspor. Raul Rusescu este şi el la o semnătură distanţă de revenirea în Ghencea, Steaua negociînd împrumutul său cu cei de la Sevilla.

Toţi trei au şanse mari să fie titulari, astfel că din schemă ar urma să fie săriţi Cornel Rîpă, Nicandro Breeveld şi Claudiu Keşeru. Asta pentru meciurile din Europa League, pentru că Gâlcă obişnuieşte să schimbe radical primul ”11” în meciurile din campionat.

Cum arăta echipa-tip a Stelei: Arlauskis - Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Breeveld, L. Sînmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru
Cum ar putea arăta Steaua în Europa League: Arlauskis - Varela, Szukala, PAPP, Latovlevici - BOURCEANU, L. Sînmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - RUSESCU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (105)
l.elena
l.elena  •  01 Septembrie 2014, 16:18

transferurile astea trebuiau facute inainte de dubla cu bulgarii

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  01 Septembrie 2014, 13:03

Modelul Dinamo...Corba reincalzita ... ii vinde si apoi aduce "ranitii" din strainatate ! Luati modelul nostru...aducem din Liga III-a de la altii ...si uneori joaca bine !!!

tbonee
tbonee  •  01 Septembrie 2014, 11:14
Postat de solomon_i pe 01 Septembrie 2014, 10:52

Rusescu nu este atacant, ci mijlocas ofensiv, daca la el te gandesti ! Si nu sunt convins ca isi va reveni repede la forma pe care o avea la plecarea de la Steaua.Parca suntem blestemati nu reusim sub nici o forma sa aducem un atacant veritabil gen Bokila. Si asta de ani de zile.

nu o fi atacant dar a dat la goluri spartilor de la dinam9 de cred ca le tremura chilotii patati cu maro cand citesc articolul asta :))))

Vezi toate comentariile (105)
Comentează