FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Schimbări la Oţelul » Stromajer semnează, Frunză pe făraş!

Stomajer a început antrenamentele cu Oţelul.
Stomajer a început antrenamentele cu Oţelul.

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2012 21:41

Stromajer a prins ultimele zile ale cantonamentului din Poiană al campionilor şi îl scoate definitiv pe Frunză din calculele lui Dorinel.

Sorin Frunză (33 de ani) este ca şi plecat de la formaţia moldoveană după ce slovenul Jaka Stromajer (28 de ani) este foarte aproape de a semna cu echipa campioană.

Antrenorul Dorinel Munteanu nu este mulţumit de randamentul pe care Frunză l-a dat în perioada petrecută pînă acum la Galaţi şi i-a cerut directorului general Marius Stan să i-l aducă pe Jaka pentru a-l folosi în banda stîngă. Pe lîngă Stromajer, "Neamţul" mai are şi alte variante pe poziţia de mijlocaş stînga, acolo putînd să evolueze şi Buş, Iorga sau Silviu Ilie.

Serialul transferului lui Stromajer este aproape de a se încheia, clubul gălăţean ajungînd la o înţelegere cu impresarul jucătorului. "Ne-am înţeles cu agentul lui şi transferul este aproape finalizat. Mai sînt cîteva detalii de pus la punct, însă avem speranţe mari. Jucătorul şi-a dorit foarte tare să ajungă la noi şi cred că asta a contat cel mai mult. Înţelegerea este pe doi ani şi jumătate", a declarat directorul general al clubului, Marius Stan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
jijinhoo
jijinhoo  •  23 Ianuarie 2012, 01:08

jucator care a jucat binisor doar sub comanda lui grigoras,deci e teapa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează