FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Şchiopi în apărare » Vechea problemă la Dinamo: un eşec agită apele. Au apărut şi absenţele importante în lot

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 23:00

Pentru revanşa cu Pandurii, de marţi seară, Teja nu se poate baza pe Machado, suspendat, şi pe Nedelcearu, accidentat, Andrei Marc e în urmă cu pregătirea, iar mai nou, şi Durimel are probleme. Dintre fundaşi, doar Bunoza e apt sută la sută.

Misiune grea pentru Mihai Teja în perspectiva returului cu Pandurii, de marţi seară, meci decisiv pentru calificarea în finala Cupei Ligii, obiectiv principal al "cîinilor" în această primăvară. Antrenorul nu se poate baza pe majoritatea fundaşilor centrali, căzuţi din diverse motive.

Cu toate că are cinci stoperi de meserie la dispoziţie, Teja are numai unul apt, sută la sută, în acest moment. Pe Bunoza, bosniacul care a prins echipa şi de 3 etape a devenit o certitudine în linia apărării. Se speră ca Durimel să evolueze lîngă Bunoza, chiar dacă Alexandre nu este printre favoriţii la titularizare.

Francezul are ceva probleme medicale după ce-a jucat în ultima jumătate de oră de după eliminarea lui Machado, la Tîrgu Mureş. Durimel a fost titular în partida tur de la Tîrgu Jiu, 2-1 pentru Pandurii, după care tehnicianul nu l-a mai luat în calcul pînă vineri seară, cînd a fost obligat să-l introducă.

În rest, Machado, suspendat, Nedelcearu, accidentat, Andrei Marc, în urmă cu pregătirea, vor fi doar suporteri ai echipei marţi seară. În cea mai bună situaţie posibilă, dacă Durimel va fi apt de joc, Teja nu va avea nici un stoper pe banca de rezerve, urmînd, în caz de forţă majoră, să apeleze la improvizaţii. Elhamed ar fi o soluţie de avarie, el evoluînd în centrul apărării în cîteva amicale ale iernii.

"Să arbitreze-n ţară ca în străinătate!"
Daniel Stanciu a acuzat prestaţia lui Ovidiu Haţegan: "N-am ştiut să gestionăm momentele de după eliminare. S-a văzut cine a fost singura echipă de pe teren în prima oră de joc. Eliminarea lui Machado ne-a costat. Nu vreau să comentez «roşul», doar atît spun că Haţegan ar trebui să arbitreze în ţară aşa cum face în străinătate. Nu s-a ridicat la nivelul partidei. A întrerupt de multe ori partida, nejustificat".

"Va exista şi o primă de calificare pentru jocul foarte important de marţi, pentru că sîntem aproape de finala unui trofeu şi e vorba şi de o reţetă financiară deosebită" (Daniel Stanciu, manager Dinamo)

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (31)
zecs93
zecs93  •  08 Martie 2015, 15:55
Postat de asdc pe 08 Martie 2015, 11:25

problemele la dinamo au aparut atuci cand cel mai bun aparator al lor a trecut atacant la adversarii lor mai importanti ...ati ghicit ...de hateganu e vorba

hai ca ai ziso de mi-ai linsooo, ai uitat meciurile favorizate de pe bega, cand ati terminat ca o echipa hoata pe locu 2, hai aduti aminte alhzeihmer !!!

zecs93
zecs93  •  08 Martie 2015, 15:50
Postat de tonimirea pe 08 Martie 2015, 11:05

Machado si-a facut-o cu mana lui ,desi si Steliano Filip putea sa respinga in lateral aceea minge pe care a lovit-o prea usor.Nedelcearu face greseli prea mari si chiar daca ar putea juca este varza. Doar el i-a inapoiat mingea lui Eric pentru golul de 2-1. Inmod normal nu ar trebui sa avem probleme cu Pandurii pe teren propriu. La TG Jiu terenul mare ii favorizeaza dar pe Dinamo nu au nici o sansa. Mai multa prudentanu strica

daca jucam ca in prima repriza de la targu mures, avem 5-0 la pauza, dar daca jucam ca niste cizme si gafam in aparare ARRIVEDERCI calificare !!!

zecs93
zecs93  •  08 Martie 2015, 15:48
Postat de cpt.ahab pe 08 Martie 2015, 10:10

Ai dreptate. Marc si nepregatit e mai bun ca Durimel. De partea cu gafele din aparare se va ocupa Barboianu, pt ca-si face aceasta treaba cu o seriozitate nemaipomenita!Ș)))

cica barboianu ar pleca, se pare ca a intrat in vizorul lui negoita, doamne ajuta sa plece gafeouru ala !!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează