FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scoţianul care a învins-o pe Dinamo laudă un investitor: "Massone ar putea face treabă la Rapid"

Articol de - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 09:51

Antrenorul echipei care a învins Dinamo în amicalul de duminică, cu scorul de 2-1, Robbie Neilson, tehnicianul celor de la Hearts of Midlothian, îl cunoaşte pe italianul Angelo Massone, cel ce-ar putea prelua Rapid Bucureşti.

Tehnicianul scoţienilor a recunoscut că are informaţii puţine despre italianul care a fost şi conducător la formaţia sa, recent retrogradată în liga secundă:

"N-am lucrat prea mult cu el, dar cred că va face treabă bună la Rapid. Probabil, va fi o alegere bună pentru clubul din România".

"Dinamo are o echipă foarte bună, jucătorii sînt deosebiţi, de mare calitate. Toţi mi-au plăcut,  sper să cîştige campionatul", a mai spus Robbie Neilson, antrenor Hearts.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
zecs93
zecs93  •  08 Iulie 2014, 00:39

eu stiam ca a fost patron la Livingston nici decum la Hearts, dar in fine, hai sa scriem ca ne plictisim :)))

gabonne1982
gabonne1982  •  07 Iulie 2014, 13:27
Postat de vasy86le pe 07 Iulie 2014, 13:17

Am jucat si noi un amical cu o echipa din prima liga si am pierdut, daca Negoita crede ca a castigat ceva in acele amicale cu echipe din liga a 6-a si a 10-a, se inseala amarnic.Degeaba invingi niste echipe din ligile secunde daca atunci cand dai de un adversar din prima liga pierzi.

care prima liga ?! Ca Hearts a retrogradat in liga secunda ...

gabonne1982
gabonne1982  •  07 Iulie 2014, 13:26

mai rau decat acum nu poate fi.Vom trai si vom vedea ce va face acest Massone.Mie personal nu-mi inspira incredere,vreau sa vad certitudini nu doar promisiuni grandioase

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close