FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 1-0

Scutaru şi Axente au costat-o pe Dinamo numai 27.000 de euro!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 23:43

Atît a plătit Dinamo pentru Scutaru şi Axente, suma reprezentînd primele de instalare ale celor doi jucători


Dinamo a început campania de achiziţii low-cost! Roş-albii au profitat de situaţia financiară critică a Politehnicii Timişoara şi au semnat ieri angajamente pe cinci sezoane cu fundaşul Cristian Scutaru şi cu atacantul Mircea Axente. Cei doi au venit în Ştefan cel Mare din postura de liberi de contract, bucureştenii trebuind să le achite acestora doar cîte o primă de instalare.

Atît Cristi Scutaru (stoper sau apărător dreapta), cît şi Mircea Axente (atacant) au negociat ieri cu şefii dinamovişti şi s-au pus de acord asupra salariilor, ambii urmînd să cîştige 9.000 de euro lunar, cît aveau şi în Banat, plus bonusuri de performanţă. Timişoara nu s-a ales cu nimic, acum, din această afacere, clubul lui Marian Iancu păstrînd doar procente dintr-o viitoare vînzare ulterioară a celor doi.
În plus, Iancu a scăpat şi de datoriile către fotbalişti. Axente nu-şi mai primise salariul de 7 luni, avînd de încasat 63.000 de euro, în timp ce Scutaru era neplătit de 5 luni, cu restaţe de 45.000 de euro! "Cîinii" au oferit fiecăruia un bonus de instalare, echivalent cu 25% din suma pe care o aveau de recuperat de la Poli.


"Îmi pare bine că l-am scos pe Scutaru din liga secundă şi l-am adus la un club mare cum este Dinamo. Sînt sigur că el va confirma aici că este un fotbalist foarte bun"
Cristea Opria, agent FIFA

Plîng după Bakaj
Cernomoreţ Odessa a activat clauza de transfer definitiv a lui Elis Bakaj, în valoare de 200.000 de euro, şi săptămîna viitoare urmează să fie parafate actele şi să fie viraţi banii în conturile "cîinilor". Dinamoviştilor le pare rău că s-au despărţit atît de uşor de mijlocaşul albanez, mai ales că acesta a explodat la Odessa ca al doilea vîrf, reuşind să marcheze de 4 ori în 11 partide. Marţi, fotbalistul de 24 de ani a înscris şi pentru Albania, în amicalul cîştigat cu 2-1 în faţa Qatarului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
gabrielr
gabrielr  •  24 Mai 2012, 13:54

ce tot va vaicariti cu bakaj,a dat 4 goluri in campionatul Albaniei!wow!!!l-au lasat sa joace,ce vrea si tot nu a atins mingea,la fel ca si cioara aia bulgareasca de platini. Trebuiesc jucatori cu fizic si mentalitate puternica,nu gastele astea de la garla...

jerolly
jerolly  •  24 Mai 2012, 13:01
Postat de reddogsv pe 24 Mai 2012, 09:33

,,Politica'' clubului continua! Nu sunt bani, sau nu vor sa investeasca, D-zeu stie! Cu Bonneti pastrat si inca mai vreo 3 jucatori cu experienta ( nu melci expirati sau ,,simboluri'') putem lua ultimul loc de E.L. La mai mult nu cred ca avem dreptul de a spera! Poate daca schimba mediul, (liga a II a totusi) vor face treaba buna. Important e sa nu-si mai bage coada becaliotii (greu de crezut) si ei sa nu intre in cercurile astea cu pariurile, cu terasele.....etc. Sa-i evite pe Pulhac si pe Moti :)))

hai ca aseara (surprinzator ) Moti a fost senzational, era peste tot, facea toata apararea. Deci, din partea mea jos palaria. BRAVO MOTI !!!

harison
harison  •  24 Mai 2012, 12:28
Postat de flafy pe 24 Mai 2012, 11:31

jucator ca Bakaj nu vom mai vedea prin Romania...

Tu glumesti nu?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează