FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se acoperă poarta în Ştefan cel Mare » Cerniauskas rezolvat, urmează Brănescu

Cerniauskas, 1,90 metri, are o cotă de 500.000 de euro
Cerniauskas, 1,90 metri, are o cotă de 500.000 de euro

Articol de , - Publicat vineri, 19 iunie 2015 00:00

"Cîinii" s-au înţeles cu fostul goalkeeper al Vasluiului şi negociază pentru împrumutul portarului de 21 de ani de la Juventus.

Ceea ce Gazeta anunţa în exclusivitate săptămîna trecută s-a confirmat! Vitautas Cerniauskas, 26 de ani, a acceptat oferta lui Dinamo şi va juca din sezonul viitor în alb și roșu.

Conform surselor GSP, lituanianul va avea la Dinamo un contract de 7.500 de euro pe lună plus un bonus pentru fiecare partidă în care nu va primi gol, depăşind astfel cu mult baremul salarial de 5.000 de euro impus de patronul Negoiţă.

Angajamentul lui Cerniauskas va fi valabil pentru un sezon, cu posibilitatea de prelungire automată pe încă un sezon, cu condiţia ca Dinamo să activeze clauza de prelungire cu cel mult o lună înainte de expirarea înţelegerii.

Goalkeeper-ul care a apărat în ultimul an în Polonia, la Korona Kielce, este în acest moment accidentat. Contactat de reporterii Gazetei, a anunțat că pînă la sfîrşitul lunii va fi apt de antrenamente.

"Cîinii" doresc să îl regimenteze şi pe Laurenţiu Brănescu, care-i deţinut de Juventus Torino. Acesta este împrumutat în acest moment în Ungaria, la Haladas.

"Brănescu este sub contract cu Haladas, însă sînt sigur că o să găsim o soluţie să primim acordul formației din Ungaria de a-l lua şi pe el cît mai repede la pregătire", a spus Mircea Rednic.

Bucureștenii nu sînt la prima tentativă de a-l aduce pe Laurenţiu în Ştefan cel Mare. Ultima încercare a fost în iarnă, cînd Dinamo a fost cazată în acelaşi hotel cu Haladas.

Atunci părţile nu au ajuns la un numitor comun, acum șansele sînt mult mai mari, mai ales că Brănescu nu prea a apărat nici la maghiari.

"Sînt exemple de caracter!"

Gazeta l-a contactat pe Cristian Dulca pentru a-i analiza pe cei doi portari care vor semna cu Dinamo. Dulca a lucrat cu Cerniauskas la Vaslui, în perioada în care era secundul lui Hizo, iar pe Brănescu îl pregăteşte la "naţionala" României U21.

  1. "Atît Cerniauskas, cît şi Brănescu sînt genul de jucători pe care îi doreşte orice antrenor. Serioşi, îşi văd de treabă şi nu fac niciodată probleme în afara terenului. Au o viaţă extrasportivă extraordinară"
  2. "Cred că îi va fi greu lui Brănescu să se impună în faţa lui Cerniauskas pentru că lituanianul are o experienţă foarte mare. Laurenţiu încă este în căutare de o echipă la care să fie titular"
  3. "Brănescu are o talie mai bună decît Cerniauskas, acesta e un avantaj pentru el, plus ambiţia de a se impune titular"
  4. "Cerniauskas este genul de fotbalist care reacţionează pozitiv la competiţie puternică, nu se inhibă"
  5. "După părarea mea, «Cernia» va fi titular incontestabil la Dinamo şi cu siguranţă va termina cel puţin în top 3 portari ai Ligii 1 în sezonul următor

2 selecţiiare Cerniauskas la "naţionala" Lituaniei. El a mai bifat 12 selecţii pentru reprezentativa U21

54 de meciuria bifat Cerniauskas în Liga 1, toate pentru FC Vaslui

6 meciuria jucat Brănescu în ultimii 4 ani: 2 pentru Juve Stabia şi 2 pentru Haladas

10 meciuria apărat Brănescu poarta "naţionalei" U21

17 goluria primit Brănescu în ultimele 4 meciuri oficiale jucate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
zidane92
zidane92  •  21 Iunie 2015, 07:51
Postat de versand pe 19 Iunie 2015, 12:40

Cum sa-i faci contract doar pe un an fie si cu activare clauza de prelungire pe inca un an ??? Este o mare prostie....Asta exact cand o sa fie in forma o sa ne lasa cu ochii in soare asa cum a facut Arlauskis la *** ;)

Daca Dinu e destept i-a pus clauza de prelungire unilateralala,adica Dinamo sa-l poata pastra automat,indiferent ce vrea el,daca nu va fugi mancand pamantul din ograda lui nea zugravu'!

versand
versand  •  19 Iunie 2015, 12:40

Cum sa-i faci contract doar pe un an fie si cu activare clauza de prelungire pe inca un an ??? Este o mare prostie....Asta exact cand o sa fie in forma o sa ne lasa cu ochii in soare asa cum a facut Arlauskis la *** ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  19 Iunie 2015, 12:13
Postat de travka pe 19 Iunie 2015, 11:52

acum ca au rezolvat problema portarului, cu restul de echipa ce fac? =))))))))))))))))))

nu ne mai trebuie, important e sa nu luam gol :)))) daca facem egal in toate partidele ne salvam de la retrogradare :)))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează