FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Se alege praful » Poli, aproape de despărţirea de Uhrin! Velcea şi Contra, soluţiile de rezervă

A doua experienţă dintre Poli Timişoara şi Dusan Uhrin e aproape de sfîrşit
A doua experienţă dintre Poli Timişoara şi Dusan Uhrin e aproape de sfîrşit

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 11:35

A doua experienţă dintre Poli Timişoara şi Dusan Uhrin e aproape de sfîrşit. Primul semnal a fost în urmă cu trei zile cînd Marian Iancu a anunţat planul de viitor al echipei: "Reconstrucţia se va baza pe promovarea tinerilor. Nu ştiu dacă vom avea puterea să promovăm din primul an. Trebuie să vedem şi cine va fi noul antrenor şi apoi ne vom reorganiza", a spus patronul timişorenilor.


Miercuri seara, Uhrin a avut o discuţie cu directorul general, Gheorghe Chivorchian, care i-a precizat că oficialii timişoreni se pregătesc să vîndă toţi titularii pentru a face rost de buget. În plus, salariul său de 150.000 de euro pe sezon ar fi greu de suportat în liga secundă. "Cu Dusan s-a discutat, dar nu vreau să anticipez rezultatul, deşi îl cam intuiesc în acest moment. Probabil pînă duminică-luni, lucrurile se vor lămuri", a concluzionat Iancu. Tehnicianul ceh a cerut timp de gîndire, însă apropiaţii săi sînt convinşi că acesta nu va accepta să rămînă la Timişoara în astfel de condiţii.

"Am discutat cu domnul Chivorchian, dar cred că este normal ca discuţia să rămînă privată. Vedem ce va fi în zilele următoare" - Dusan Uhrin, antrenor Poli

Cine ar putea veni pe bancă?
Pînă la răspunsul final al lui Dusan, oficialii Timişoarei nu au făcut nici un pas în plus pentru a discuta despre succesorul său. Asta pentru că au varianta la îndemînă, secundul Vali Velcea, mereu lîngă echipă şi o soluţie de provizorat după îndepărtarea lui Artimon, Rotariu sau Balint. În plus, nu e exclus ca Iancu să mizeze din nou pe orgoliul rănit al lui Cosmin Contra, care s-a arătat dispus să revină dacă va avea un buget asigurat.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
solomonandrei
solomonandrei  •  24 Iulie 2011, 00:30
Postat de gabrieltruti pe 22 Iulie 2011, 14:26

Ce solutii sunt astea? Contra? Tot respectul si consideratia! Dar sa inceapa de jos; ( a fost unul dintre cei mai buni fundas de banda din Europa, la un moment dat, dar niciodata numar 10 - doar la Poli - ). Trebuie pastrat lotul si antrenorul, daca vrem promovare ( nu facem nimic cu echipa a II-a ). Acum ce facem? Intarim "granzii"? Si la anu'? Incepem reconstructia.... Multumesc! Am imbatranit sperand sa vad si la Timisoara un trofeu...! Probabil urmasii urmasilor nostrii...!

Comentariul tău... Pai vezi ca n-ai imbatranit degeaba...cine stie, poate la primavara o sa fie si Timisoara incoronata campioana...a Ligii2.

polimihaly
polimihaly  •  22 Iulie 2011, 15:24

Daca pleaca Dusan nici unl din secunzi lui nu ne va promova,au dat dovada cu Poli 2 ,dar totusi ar fi o solutie avem un antrenor in Timisoara care a promovat deja cateva echipe e Aurel Sunda care a fost jucator la Poli ar fi cel mai bun pentru noi la ora actuala . Dar fara Iancu fiindca el este vinovatul pt. tragedia lui Poli ,a construit o casa si pe urma i-a dat foc !

sudest13
sudest13  •  22 Iulie 2011, 15:09

Cred ca ar trebui profitat de momentul asta, sa taiati raul de la radacina si, cum aveti tineret de valoare, cu o rabdare minima veti ajunge redutabili, acolo unde este locul Timisoarei.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează