FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Se bat și-n sponsori » Duel de milioane de euro între FCSB și CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 15 martie 2018 14:17

CFR şi-a prezentat ieri noul partener oficial, iar derby-ul de duminică, cu FCSB, propune şi o dispută a firmelor ce şi-au legat imaginea de cele două rivale în lupta pentru titlu.

Va fi derby şi pe tricouri! Între sponsorii principali ai celor două formații. Imediat după intrarea în play-off, CFR a reuşit să mai atragă un partener, de fapt sponsorul principal. E vorba despre firma NTT Data România. Unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii software din ţară.

Firma-mamă, NTT DATA, a fost înfiinţată în 1988, în Japonia, iar în 2016 a raportat venituri de aproape 15 miliarde de dolari, fiind considerată în Top 5 societăţi de profil de pe mapamond. În Cluj, societatea respectivă e considerată una dintre cele mai solide din punct de vedere financiar, nu mai departe de finalul anului 2016 a făcut investiţii într-un sediu nou de birouri de 1,5 milioane de euro.

08 cfr

De partea cealaltă, FCSB "vine" cu mai vechiul ei partner, City Insurance, al 4-lea cel mai important "jucător" pe piaţa firmelor de asigurări din România. Colaborarea a fost intermediată în septembrie 2013, când Becali era în închisoare, de către Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, unul dintre cei mai buni prieteni ai patronului Stelei, din zona politică. 

Cifrele pe 2016

2
*Sumele sunt exprimate în euro

Două cluburi, 17 sponsori

CFR ClujNTT Data Romania, Sportingbet, Autoworld, Acibadem, Multipower, Papilion, Torry Milano, Izvorul Minunilor

FCSB: City Insurance, NetBet, Kia, Bigotti, Ines, Medsana, DentalMed, Domeniile Ostrov, Shell

"Suntem imuni la lătrături!"

Iuliu Mureșan e deranjat de declarațiile celor de la FCSB și cere să se ia măsuri împotriva oficialilor de la București. "Avem deja experienţă, suntem căliţi în asemenea lupte, am câstigat 9 trofee în ultimii 11 ani. Şi ne-au făcut să fim imuni la lătrăturile unora şi să ne vedem ardeleneşte de treabă. Nu ne impresionează deloc. Eu aş pedepsi şi aş băga articol în regulament: cine vorbeşte despre arbitri înainte să fie pedepsit. MM Stoica, fiind conducător şi având o funcţie, el poate răspunde pentru anumite declaraţii. Nu degeaba a pus UEFA pe mânecile tuturor tricourilor «Respect»". 

L-au amânat, dar e suspendat

Dan Petrescu trebuia să fie judecat ieri de Comisia de Disciplină, după eliminarea din prima etapă de play-off, 2-1 cu Poli Iași, însă cazul a fost amânat. Asta înseamnă că antrenorul va fi suspendat pentru șocul cu FCSB, de duminică, iar pe 21 martie va afla dacă aceasta va fi singura etapă de penalizare sau va primi mai mult. "Oricum, la noi, configurația stadionului e în așa fel încât banca e lipită de gardul de la tribună și Dan poate să stea, că nu spune la regulament unde să se așeze în tribună", spunea zilele trecute Iuliu Mureșan.

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: Plan diabolic sau încă un bluf marca Gigi? Becali o amenință pe CFR: "Facem contestație după meci și câștigăm la masa verde"

Citește și:

Serie (SU)A » E oficial: Inter Milano a fost vândută de chinezi! Premieră în istoria fotbalului din Lombardia
Campionate
Serie (SU)A » E oficial: Inter Milano a fost vândută de chinezi! Premieră în istoria fotbalului din Lombardia
Neil Lennon s-a convins, după discuția cu Bogdan Lobonț » Fostul portar a fost avansat în funcție
Superliga
Neil Lennon s-a convins, după discuția cu Bogdan Lobonț » Fostul portar a fost avansat în funcție
Patronul din play-off a intrat în direct și a dezvăluit 3 transferuri, printre care un vârf cotat la 850.000 de euro: „E bun, am primit recomandări”
Superliga
Patronul din play-off a intrat în direct și a dezvăluit 3 transferuri, printre care un vârf cotat la 850.000 de euro: „E bun, am primit recomandări”

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (5)
maldini88
maldini88  •  15 Martie 2018, 21:06

Cifrele sunt exprimate in euro????? Pe bune???? 268 de euro???? Alooooo jurnalistiiiiii. MILIOANE DE EURO poate :)))

demolarii
demolarii  •  15 Martie 2018, 16:07
Postat de daweroirl pe 15 Martie 2018, 15:13

De Partzkany vb ,nu !?

Cred că se referă la toți conducătorii de echipe și federații....pai uită-te la ce scandaluri însoțesc alegerile la federațiile sportive .....și sunt urmate de rezultate pe măsură....

daweroirl
daweroirl  •  15 Martie 2018, 15:13
Postat de gica_barosanu pe 15 Martie 2018, 14:45

vai mama lui de fotbal condus de nishte infractori din umbra care te invata cum sa furi de la stat...incredibil......

De Partzkany vb ,nu !?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează