FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se ceartă pe bani! » Vînzarea lui Lato în Franţa naşte scandal

Plecarea lui Latovlevici în Franţa a ajuns subiect de scandal.
Plecarea lui Latovlevici în Franţa a ajuns subiect de scandal.

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2012 21:31

Becali l-a ameninţat pe impresarul Florin Iacob: ”Jucătorul pleacă, dar tu nu iei nici un ban şi rămîi şi fără licenţă!”

Dat ca sigur la un moment dat, transferul lui Iasmin Latovlevici la Saint-Etienne tergiversează. Deşi părea că cele două cluburi s-au înţeles pentru suma de un milion de euro, fundaşul stînga ar putea rămîne şi în retur la Steaua.

Motivul este unul pur financiar. Gigi Becali îl acuză pe agentul fotbalistului, Florin Iacob, că încearcă să încaseze un comision prea mare. "El o să-şi piardă licenţa de impresar, îi vom face plîngere la FRF! Vrea 100.000 de euro doar pentru că s-a dus pînă în Franţa?! Păi, eu bag milioane în fotbal să vină un găinar să facă lucruri din astea?! Le-a spus francezilor că fotbalistul costă 500.000 de euro ca să ia el încă pe atît! E adevărat, el are o hîrtie că l-am vinde pe Latovlevici pe jumătate de milion, dar e veche, e de opt luni. Dacă mă mai enervează mult acest Iacob, fotbalistul nu mai pleacă nicăieri, rămîne la noi, să avem concurenţă!", a tunat Becali la GSP TV.

Iacob spune că trecerea fundaşului stînga în Franţa este rezolvată în proporţie de 90%: "Mai sînt numai cîteva aspecte de pus la punct, nu sînt lucruri care să pună în pericol transferul. Cred că săptămîna viitoare se vor parafa actele!".

"Dacă vrei un impresar adevărat îl iei pe Victor Becali, nu stai cu Florin Iacob, care îţi cere procent din contractul tău!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Eu sînt singurul impresar al lui Latovlevici, chiar dacă s-au mai interpus şi alţii între cluburi!" (Florin Iacob, agent FIFA)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Ianuarie 2012, 00:47

De unde pana unde jigniti voi memoria unui mare jucator , folosindu-i numele pentru a defini pe unul la ani lumina de primul ?!

legionarul_64
legionarul_64  •  08 Ianuarie 2012, 00:34

Pai bre nea Gigi cu ocazia asta i-ai jignit si pe unii ION si VICTOR care-ti sunt veri !!! S-au astia au voie comisioane grase ???

legionarul_64
legionarul_64  •  08 Ianuarie 2012, 00:34

Pai bre nea Gigi cu ocazia asta i-ai jignit si pe unii ION si VICTOR care-ti sunt veri !!! S-au astia au voie comisioane grase ???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează