FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA, VINERI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Se luptă cu el însuşi » Duel inedit pentru antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 februarie 2014 00:01

Reghecampf se va duela vineri cu Ionuţ Chirilă, un antrenor cu rezultate similare cu ale lui la Chiajna şi care, la fel şi ca actualul stelist, a reuşit după ce a schimbat lotul masiv.

Steaua nici nu concepe să nu se impună în faţa Concordiei Chiajna, un prim pas pentru a reveni pe primul loc al Ligii 1. Pe banca ilfovenilor se va afla Ionuţ Chirilă, un tehnician cu rezultate surprinzătoare în acest sezon.

Între cei doi tehnicieni există multe asemănări, în special în munca pe care au depus-o la Chiajna, acolo unde Reghecampf a antrenat în returul sezonului 2011-2012, înainte de a veni la Steaua.

Amîndoi şi-au început mandatul într-un moment nefast al Concordiei. Chirilă a preluat formaţia cînd se credea că va evolua în Liga a 2-a, iar Reghe cînd ocupa ultimul loc în clasament, cu 11 puncte.

Acum, galben-verzii sînt pe locul 10, adică acolo unde i-a dus şi Reghe în urmă cu doi ani, după un retur fulminant! Secretul celor doi? Ambii tehnicieni au creat o revoluţie în momentul în care au preluat echipa, schimbînd lotul într-o proporţie decisivă.

Chirilă cu tinerii, Reghe cu experienţa
Între cei doi există însă şi o diferenţă importantă. Dacă, în urmă cu doi ani, Reghecampf a avut la dispoziţie un buget pentru achiziţii, aducînd jucători străini trecuţi de prima tinereţe fotbalistică, precum Guilherme, Rocha, Krumov, Alex dos Santos sau Paulinho, sau experimentaţi, cum e cazul lui Victoraş Iacob, Roberto Iancu şi Viorel Dinu, Chirilă a fost nevoit să promoveze mulţi tineri după ce a făcut curăţenie în lot.

Cele mai importante nume lansate în acest sezon de actualul tehnician al Chiajnei sînt Neluţ Roşu, Marius Neagu şi Gomo Onduku.

605163-reghe-chirila-chiajna.jpg

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
dash.berlin
dash.berlin  •  12 Februarie 2014, 11:41
Postat de lapusneanul pe 12 Februarie 2014, 10:54

like !

Ti-ai dat like la clone?Penibil .....

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Februarie 2014, 10:54
Postat de ursu.peris pe 12 Februarie 2014, 10:48

PROFIL IDENTIC-CORECT- PROFILUL BLATISTULUI ORDINAR !

like !

ursu.peris
ursu.peris  •  12 Februarie 2014, 10:48

PROFIL IDENTIC-CORECT- PROFILUL BLATISTULUI ORDINAR !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close