FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VOINŢA SIBIU, DUMINICĂ ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Se schimbă roata la Rapid » Răzvan pune presiune pe "domnul Presiune"

Lucescu îi solicită lui Copos să plătească primele de joc şi să prelungească contractele scadente în vară.
Lucescu îi solicită lui Copos să plătească primele de joc şi să prelungească contractele scadente în vară.

Articol de - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 21:21

Lucescu jr. a recunoscut pentru prima oară problema contractelor scadente în vară şi face apel la Copos să acorde prime echipei chiar dacă elevii săi nu sînt pe primele două locuri.

Tehnicianul alb-vişiniilor nu a vrut să vorbească pînă acum despre situaţia jucătorilor ale căror înţelegeri cu Rapid expiră la finalul campionatului şi chiar era deranjat şi lua mereu apărarea conducătorilor din Grant cînd se discuta despre Pancu şi ceilalţi: "Ei trebuie să se pregătească şi atît. Ştiţi voi că nu şi-au prelungit contractele? Şi chiar dacă nu, sînt foarte mulţi fotbalişti în străinătate care evoluează pînă la finalul acordurilor fără nici o problemă".

Acum însă, după calificarea în finala Cupei, Răzvan Lucescu şi-a schimbat discursul, exprimîndu-şi pentru prima dată nemulţumirea în mod public, la DolceSport: "Gata, trebuie rezolvată problema contractelor, acum e clar! Şi «afară» există astfel de situaţii, dar nu atît de multe la un singur club. Sînt 1-2 jucători acolo, nu 8-9 ca la noi. Aceste lucruri te macină şi nu poate fi linişte la echipă dacă nu există stabilitate".

În acest moment, lui Marcos Antonio, Rui Duarte, Pancu, Grigorie, Glauber, Burcă şi Ezequias le expiră angajamentele la sfîrşitul sezonului, în timp ce Deac, Ioniţă şi Creţu sînt doar împrumutaţi pentru acest campionat.

Aşa cum Gazeta a anunţat, giuleştenii primesc bonusuri doar dacă se află pe unul dintre primele două locuri din clasament. Lucescu jr. a făcut apel la Copos pentru a acorda prime chiar şi în această situaţie: "Înţeleg că este o situaţie de criză, dar şi problema primelor trebuie rezolvată. De exemplu, Vasluiul a jucat contra noastră pe un bonus fabulos, iar noi pe nimic. La fel se întîmplă şi în campionat. Adversarii sînt supermotivaţi".

"Jucătorii trebuie să dea totul pînă la finalul acestui campionat, să fie responsabili, să le forţeze astfel mîna conducătorilor. Dacă nu îi conving pînă atunci, măcar să aibă un CV bun şi să meargă în altă parte din următorul sezon cu capul sus" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Cu mine nu a discutat nimeni despre prelungirea contractului pînă acum. Vreau să-mi fac treaba cît mai bine, din vară vom vedea ce se întîmplă" (Marcos Antonio, fundaş Rapid)

125.000 euro este prima maximă promisă de Copos pentru cîştigarea campionatului

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID

Ironizat de "Vamă"
Copos a anunţat că va mări bonusul de 10.000 de euro pentru cîştigarea Cupei, iar Dinu Gheorghe a rîs imediat de finanţatorul rapidist: "A zis George asta? Atunci e clar, le ia din banii din campionat sau nu le mai dă acolo". Cînd a discutat despre venirea în Giuleşti, şi "Vamă" a dorit să readucă primele, dar Copos l-a refuzat prompt.

Îi este de Sibiu

Răzvan Lucescu crede că partida de mîine împotriva Sibiului va fi foarte dificilă şi se teme de ambiţia elevilor pregătiţi de Alexandru Pelici: "Îi apreciez enorm, arată meci de meci devotament total, sacrificiu. Au au antrenor pasionat, a strîns echipa foarte bine, joacă doar din plăcere. Pentru noi va fi extrem de greu, sîntem epuizaţi şi fizic, şi mental. Ne-am descărcat complet de toate bateriile. Nu aveam nevoie de un adversar ca Sibiul, care aleargă foarte mult".

Şi-a ţinut promisiunea
George Copos s-a ţinut de cuvînt şi va oferi bilete gratuite femeilor şi copiilor sub 14 ani la meciul cu Voinţa Sibiu. Astfel, vor avea asigurat un sector la tribuna I, iar invitaţiile se pot ridica de la fan-shop. Celelalte tichete costă 10 lei la peluza a II-a, 20 de lei la tribuna a II-a şi 30 de lei la tribuna I. Cele mai scumpe sînt la tribuna 0 - 50 de lei- şi 100 de lei la tribuna VIP. Casele de bilete sînt deschise azi pînă la ora 15:00, iar duminică de la 10:00 pînă la începerea partidei.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (5)
tigruzzu
tigruzzu  •  15 Aprilie 2012, 17:19

Ultimatum de la Marcos » Căpitanul rapidist e nemulţumit că nu i s-a propus prelungirea contractului Se ascund de Pancu » Motivul pentru care giuleştenii nu au anunţat că i-au prelungit contractul lui Rui Duarte Au dat în clocot! În ultimul amical al iernii, giuleştenii s-au remarcat doar prin faulturi, clinciuri şi bătăi - Numai anti-Rapid in lista cu articolele precedente. Manca-v-ar somajul sa va manance... FZR!!!

deealupu88
deealupu88  •  14 Aprilie 2012, 14:54

dale bani la baieti copos ca ai facut o mare avere din fotbal schrcitule la puscarie cu tine sti sa iei dar sa dai nu sti rusine pentru tine

argus
argus  •  14 Aprilie 2012, 11:37
Postat de kily pe 14 Aprilie 2012, 09:33

cum sa mai dai prime la o medie conttractuala de 170-180.000 euro?! este o aberatie! alegi sistemul premierii in cazul contractelor mici (cazul urzicenilor si al otelului), dar asa, cand ei isi bat joc fanii giulesteni si sunt platit pentru asta cu 200 si de mii de euroi, cum sa le dai prima ca s'au trezit si ei din betie la cluj?! asta este conceptie pur balcanica: hotia si mina intinsa! priviti la nemti, englezi, spanioli, italieni si francezi cum mananca iarba pe teren pentru salarii mai mici decat cele de la rapid si aici nu ma refer la colosii cu picioare de faianta si datorii de miliarde de euro (real, barca, mu, milan, psg, koln sau hamburg), sau la messi ori ronaldo

Mai sa fie! Chiar ca "l;a curent" (sub tensiune de fapt...") ! La care dintre "... nemti, englezi, spanioli, italieni si francezi cum mananca iarba pe teren pentru salarii mai mici decat cele de la rapid..."te referi? La cei din ligile inferioare? Poate...Problema ce n-o vezi, este aceea in care echipe precum CFR-ul, Dinamo, Steaua, Vasluiul nu tin cont de "filosofia" ta si acorda prime, inclusiv jucatorilor cu salarii mari, salarii care, iar te faci ca "ploua", sunt negociate in functie de cv-ul, valoarea acestora. In rest, iti urez un Paste Fericit si...lasa-l pe Copos sa-si apere "printzipiile".

Vezi toate comentariile (5)
Comentează