FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se schimbă şefii în vestiarul Stelei » Oltenii sînt la putere din vară

Florin Costea ar putea deveni liderul Stelei
Florin Costea ar putea deveni liderul Stelei

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 februarie 2012 23:09

Steaua îşi schimbă liderii! Din vară, nici unul dintre cei trei jucători influenţi din actualul vestiar nu va mai la echipă.

Prima mutare este pe cale să se producă prin vînzarea lui Pablo Brandan la Liaoning. Argentinianul e văzut de conducere drept unul dintre principalii instigatori din lot, motiv pentru care s-a acceptat oferta de 1 milion de euro.

Geraldo şi Tătă pleacă la vară
Următoarea mişcare va fi vînzarea lui Tătăruşanu. Gigi Becali s-a împăcat cu portarul din dorinţa de a nu-l pierde gratis. La finalul campionatului însă, patronul Stelei speră să obţină măcar 1,5 milioane de euro pe el, exact suma pe care a fost adus de la Gloria Bistriţa.

În plus, contractul lui Geraldo va expira la sfîrşitul sezonului, iar înţelegerea nu va fi prelungită. Portughezul are cel mai mare salariu de la Steaua, 320.000 de euro pe an, urmînd să fie îndepărtat.

Se ridică oltenii
Îndepărtarea celor trei va reprezenta schimbarea polilor de influenţă din vestiar. În superioritate se vor afla oltenii, conduşi de fraţii Costea şi Prepeliţă.

7 olteni are Steaua în lot în acest moment: Mihai Răduţ, Mihai Costea, Andrei Prepeliţă, Ovidiu Dănănae, Raul Rusescu, Ionuţ Năstăsie, Florin Costea

"Cioară" deja a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători în ierarhia echipei, fiind numit de Ilie Stan vice-căpitan în locul lui Tătăruşanu. Mai mult, antrenorul încearcă să îi găsească un loc în primul "11", urmînd să îl mute pe Tănase în centrul liniei de mijloc.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
newentry
newentry  •  27 Februarie 2012, 00:44

Ce-ai mă??? Nu-ți e bine??

limitless3rd_1180
limitless3rd_1180  •  27 Februarie 2012, 00:36
Postat de limitless3rd_1180 pe 27 Februarie 2012, 00:37

Sa facem diferenta... Arbitrul face 2-1

Comentator englez: "Sa recunoastem, nu e cel mai onorabil gol dar Barcelona va lua orice acum sa pastreze diferenta de 10puncte fata de locul 1 in clasament"... Nimic de comentat in plus....

theo_s
theo_s  •  27 Februarie 2012, 00:36

"Instigatori", adica? Unii care nu se uita in gura necioplitului care a ajuns prin-o eroare a destinului patron? Care nu intra in fibrilatii cand marlanul ii jigneste pe la televiziunile unde e clovn permanent? Sau nici nu-i pomeneste desi joaca excelent?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează