FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU CU GERALDO

Se supără Gigi pe Geri? » "Nu vă dau sfaturi, dar încercaţi să-l eliminaţi un pic pe Becali din discuţii"

Becali i-a transmis lui Geraldo să joace la maximum că şi el îl va plăti la fel.
Becali i-a transmis lui Geraldo să joace la maximum că şi el îl va plăti la fel. "Iar de la vară, la revedere. Dacă are valoare, un club va da pe el un milion de euro şi ia el toţi banii"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 februarie 2012 14:34

Becali nu este omul care să aibă grijă de ce simte un jucător atunci cînd dă declaraţii despre respectivul. La fel a procedat şi cu Geraldo cînd a explicat ce viitor îi rezervă la Steaua. De fapt, despre neviitorul lui. Culmea, nimeni nu a părut surprins, nici măcar jucătorul, dacă e să ne luăm după cum a evoluat împotriva Kubanului, 3-0.

În interviul acordat lui Dan Udrea în Antalya, Geri a fost întrebat dacă e mirat că nu a primit nici o întrebare despre Gigi Becali. Iar răspunsul nu este deloc unul obişnuit!

"Ştiu că toată lumea vrea să vorbească despre Becali, dar pentru mine e normal să nu vorbesc despre preşedinte sau patron. Ştiu că toţi îi dau importanţă, dar chiar şi pentru voi e rău dacă nu încercaţi să-l eliminaţi un pic din discuţiile despre fotbal. De ce? Pentru că lăsaţi prea puţin spaţiu fotbalului. OK, el e patron, are dreptul să vorbească, însă cred că v-ar fi mai bine şi mai uşor şi vouă, jurnaliştilor, dacă i-aţi acorda mai puţină atenţie. Nu vă dau sfaturi cum să vă faceţi meseria, e doar părerea mea", a declarat Geraldo pentru Gazetă.

Probabil că altul aflat în locul lui Geraldo şi-ar fi muşcat pumnii de nervi. Sau, cel puţin, ar fi jucat prost după ce patronul a spus răspicat că nu-l mai vrea din vară, că are alţi jucători tineri. Geraldo a evoluat foarte bine în Antalya, iar în victoria cu Kuban, 3-0, echipa Gazetei prezentă la meci nu a notat nici măcar o singură greşeală în dreptul portughezului.

Citeşte şi "Reportaj de Liga Campionilor cu portughezul din apărarea Stelei » Totul despre Geraldo sau nimic despre Becali"

Vezi mai jos VIDEO cu ce a spus Becali despre relaţia sa cu Gerlado!

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (33)
tostao
tostao  •  07 Februarie 2012, 19:04

omul asta extraordinar,Geraldo,habar n-are ca,GAOZARII din media,nu pot trai/scrie daca nu-l suna pe baciul albanez!...ce bun simt,ce decenta,ce comportament de gentlemen!!!!...ciobanii din Poiana Sibiului sunt niste lorzi pe langa albanezul becali.....numai Dumnezeu ne poate scapa de aceasta pelagra...sa avem rabdare...

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  07 Februarie 2012, 18:18

Om de caracter....unde mai pui ca are si dreptate.....

ciocaneanu
ciocaneanu  •  07 Februarie 2012, 18:12

Marii investitori din RO, indiferent daca Jiji, Borcea, Badea, au un lucru in comun: daca e vorba de ales intre bani si obraz, vor alege mereu banii! E greu de crezut ca un strain trebuie sa puna punctul pe i si sa le explice ziaristilor ca datoria lor e e sa scrie despre sport si nu despre patroni. Oricum, e de remarcat ca se simte o schimbare de calitate in privinta discursului public.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează