FOTBAL  »  Superliga  »  DENUMIRE

Se va numi FC Mioveni

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2008 00:00

Membrii Adunării Generale a grupării argeşene au hotărît să schimbe denumirea clubului în CS Mioveni, iar a echipei de fotbal în FC Mioveni, pentru ca astfel formaţia să se transforme în Societate pe Acţiuni.

FC Mioveni va porni cu un capital de 4 milioane de dolari, valoarea unei acţiuni fiind cotată la 400 de dolari. În structura viitorului acţionariat, Gigi Neţoiu va deţine un procent de 30 la sută contra a 1,2 milioane de dolari, sumă din care a achitat mai bine de jumătate. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a renunţat la funcţia de preşedinte al Consiliului Director şi îşi va păstra doar în calitatea de membru. "Nu fug de vreo răspundere, doar că timpul nu-mi mai permite să mă ocup cum ar trebui de echipa de fotbal", a explicat edilul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  01 Februarie 2008, 09:15

mai bine FC Mioveni! Purtam numele Dacia si banii Daciei erau directionati catre nationala. Rusine conducerii uzinei ca au stricat drumurile orasului dar nu au dat un leu primariei sau echipei

 •  30 Ianuarie 2008, 19:54

BANI PE NET FOARTE SIMPLU ! SA NU CREZI CA POTI CASTIGA MILIOANE,DAR MINIM 200 $ TOT CASTIGI LUNAR!!!CREDE-MA!ASTA FAC DE 1 AN SI MEREU CASTIG MINIM 200$ NEFACAND MARE LUCRU!TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA ACCESEZI LINK-ul : http://bux.to/?r=huzdupel , SA ITI FACI CONT(DUREAZA 1 MINUT) SI APOI SA INTRI IN "SURF ADS" SI SA ACCESEZI TOATE RECLAMELE DE ACOLO-20 LA NUMAR(FIECARE DUREAZA CATE 30 SECUNDE).POTI SA VEDEZI LIVE CATI BANI ITI INTRA IN CONT.cONVINGE MAI MULTE PERSOANE SA INTRE PE LINKUL TAU SI ASTFEL SI ACCESARILE LOR ITI VOR ADUCE SI TIE BANI!!!NU VEI REGRETA!

 •  30 Ianuarie 2008, 08:31

la puscarie,netoiu la puscarie, la puscarie...afara cu javrele din tara!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează