FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Ședință cu cărțile pe față la FC Argeș » Soarta lui Prepeliță, decisă: „Va trebui să luăm măsuri în consecință”

Andrei Prepeliță / Sursă foto: GSP
Andrei Prepeliță / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 12:30 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 13:47

FC Argeș e în continuare în afara obiectivului impus de conducere, iar șefii încep să aibă din ce în ce mai puțină răbdare cu alb-violeții. Învinși de FCU Craiova (0-1), piteștenii au fost băgați în ședință la capătul disputei din Bănie.

FC Argeș ocupă locul 8, iar play-off-ul e tot mai departe de echipa lui Prepeliță.

Piteștenii au pierdut din nou contactul cu primele șase clasate, iar conducerea a convocat o ședință în miez de noapte, imediat după înfrângerea cu FCU Craiova, anunță digisport.ro. S-a discutat inclusiv despre viitorul lui Andrei Prepeliță, tehnicianul desemnat Antrenorul lunii noiembrie în Ancheta GSP.

Conducerea, nemulțumită de rezultatele lui FC Argeș: „Suntem extrem de dezamăgiți”

„Nu a plecat nimeni. Au fost niște discuții, într-adevăr, pe marginea evoluției echipei, în care ne am spus nemulțumirile, suntem extrem de dezamăgiti de faptul ca nu reușim sa strângem punctele necesare accederii în zona play-off-ului, mai ales când jucăm cu o echipă care este sub noi cu mult în clasament”, au declarat surse din cadrul clubului, pentru GSP.ro.

Următoarele trei partide, cu Academica Clinceni, Chindia și CS Mioveni par să fie decisive pentru Andrei Prepeliță, afirmă oamenii din conducerea piteștenilor.

„Am cerut, așa cum cred că este normal, niște explicații dupa un astfel de joc, atât echipei tehnice, cât și jucătorilor. 

Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt clare și anume plasarea la sfârșitul sezonului regulat pe un loc de play-off, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv, ținta imediată o reprezintă obținerea din următoarele trei meciuri a numărului maxim de puncte, altfel este clar că ne vom îndepărta de zona vizată și va trebui să luăm măsuri în consecință, pe care le vom considera necesare în ceea ce privește conducerea tehnică. 

Până atunci, vom continua cu același cuplu de antrenori, Prepe și Ianovovschi. Acestă țintă a fost înțeleasă și asumată atât de conducere, cât si de antrenori”, au transmis șefii din Trivale, pentru GSP.ro. 

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO FCU Craiova o bate pe FC Argeș și se duce la 10 puncte de Dinamo!

Marin Condescu îl acuză pe Narcis Răducan că „și-a luat în contul personal 50.000 euro”: „A fost ultimul «tun». Prevederile din contractul său te îngrozesc!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
coco1987
coco1987  •  06 Februarie 2022, 10:24

In calitate de suporter Fc Arges sper sa castigam toate cele trei meciuri, pentru a il pastra pe antrenorul Prepelita care a facut o treaba foarte buna de cand a venit. Numai un om ce suferă de sindromul cultului personalitatii, cum este domnul Gentea, poate să se gândească la demiterea lui Prepelita in acest moment. Ce sa mai zicem de ideea unora, cum că Mutu ar fi mai potrivit? Pai Mutu n-a avut nici 2 la sută din rezultatele pe care le-a avut Prepelita pana acum. Cand Argesul castiga meci de meci si ajunsese la o jumatate de pas distanta de playoff in sezonul trecut, Prepelita si Ianovschi erau buni, nu e asa domnule Gentea?

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  31 Ianuarie 2022, 23:44
Postat de Gheorghe Crinu pe 31 Ianuarie 2022, 15:42

Nu pricep ce mai așteaptă stăpânii acestui club. Am văzut toți, etapa de etapa, ca jucătorii au o slaba pregătire fizica, nu reușesc sa câștige nici un duel aerian în fata, ca să nu mai vorbim de tehnica precara în a prelua și a conduce mingea. Antrenorii nu au nici o idee de joc și echipa nu joaca nimic. Vârf de atac inexistent pe teren. Toți joaca cu spatele la poarta și nu își asuma nici o acțiune. De mult trebuia tăiat în carne vie.

Și de ce se întâmplă astabrusc în retur?

6210293312376851
Sorin Lorena  •  31 Ianuarie 2022, 18:48

Vor sa investeasca intr un stadion care va fi mai mult gol se vede ca nu si doresc sa investeasca in jucatori deci nu si doresc play off vedem partide ciudate ne punem problema blaturilor ..e posibil am avut partide unde au demonstrat ca stiu sa joace acum dintr o data din cea mai buna aparare e cea mai haotica ..ne trebuie investitor bun nu primaria sa vezi cand dau din banul lor atunci le mai convine. nu .noi platim taxe si impozite pt fotbal in loc sa construim spitale

Vezi toate comentariile (9)
Comentează