FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-0

Şefii lui Dinamo sînt nemulţumiţi de Bonetti după eşecul cu Braşov: ”Şi-a dat cu stîngul în dreptul”

Schimbarea lui Dănciulescu a fost contestată de toată lumea.
Schimbarea lui Dănciulescu a fost contestată de toată lumea.

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 20:10

Şefii sînt nemulţumiţi de schimbările făcute de Bonetti în timpul meciului de la Braşov şi au de gînd să aibă o discuţie lămuritoare cu italianul.

Dănciulescu, 11 goluri şi superlăudat de Bonetti, înlocuit în minutul 24, la scorul de 0-0, cu Platini, 0 goluri de cînd a venit din Bulgaria. Apoi, Curtean, care a fost printre cei mai activi "cîini" la Braşov, schimbat, la 0-1, cu Strătilă, care a jucat bezmetic de fiecare dată în această primăvară, la fel şi vineri seară, în oraşul natal. Ultima: tot la 0-1, Tameş, singurul mijlocaş de creaţie, înlocuit în minutul 73 cu Matei, palid în minutele jucate.

"N-am prea priceput modificările, dar am evitat să facem caz pe asta, întrucît nici echipa n-a funcţionat în întregime, indiferent de numele jucătorilor. Dar vom avea în scurt timp o discuţie cu Dario, ca să vedem ce trebuie făcut ca să rămînem în cursa pentru titlu" a fost mesajul şefilor către antrenor.

Conducătorii clubului sînt nemulţumiţi că jocul roş-albilor nu e cu nimic mai bun decît în ultimele etape din "era Ciobi". "Italianul are însă scuza că a luat grupul din mers, n-a făcut el transferurile şi lucrează cu ce are. Dar dacă nu batem pe U Cluj, va fi vai şi amar de noi!", au opinat oficialii din Ştefan cel Mare.

Cum explică italianul
Bonetti a încercat să motiveze schimbarea lui Dănciulescu şi nu numai: "Era cam nervos, consider că putea încasa şi-al doilea cartonaş galben, însă arbitrul a fost blînd. În plus, am vrut să văd şi personalitatea altor jucători. Multe victorii se construiesc şi după înfrîngeri. Am vrut să văd ce poate face Matei sau Strătilă în momente de stres".

4 înfrîngeri a strîns Dinamo în 10 etape în 2012, faţă de doar două în toamnă, în 18 runde

12 puncte din totalul de 30 a strîns echipa din Ştefan cel Mare în sezonul de primăvară

"N-am înţeles schimbările. Poate Dănciulescu ar fi trebuit înlocuit cu Ţucudean, dacă tot voiai să-l schimbi" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

"L-am întrebat şi eu pe Borcea: «Cum să-l scoţi, domne, pe Dănciulescu de pe teren, cînd îţi inventează un gol, face ceva?!». Mi-a zis să-l las în pace, că nu mai înţelege nici el" (Gigi Becali, patron Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Alexe la Recurs!

Media. Duminică, de la ora 23:15, în direct pe GSP TV, revine Recursul etapei! Ovidiu Ioaniţoaia îi va avea în studio pe dinamovistul Marius Alexe, pe Bogdan Stelea, fostul portar al echipei naţionale, dar şi pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Concordiei Chiajna. Pentru cele mai bune întrebări adresate invitaţilor pe www.recursul.ro puteţi cîştiga tricouri cu Dinamo, Chiajna şi România!

"Nu-l mai băga pe Platini!"

Michel Platini, 27 de ani, n-a impresionat deloc la Dinamo, Gazeta informînd de cîteva săptămîni că brazilianul îşi face bagajele şi va pleca din vară din Ştefan cel Mare. Atacantul nu e pe placul şefilor care i-au transmis deja lui Bonetti să nu-l mai forţeze pe sud-american, fiindcă e clar că nu se adaptează pe stilul formaţiei, iar el nu va mai fi reţinut la finele campionatului. Platini a strîns 8 meciuri în acest sezon, 391 de minute, nu are nici un gol sau o pasă decisivă!

Mitică rîde de "cîini"
Şeful LPF, Dumitru Dragomir, nu este un simpatizant al lui Bonetti şi al dinamoviştilor de acum: "Toţi i-aţi ridicat în slăvi că au învins cu Chiajna şi cu Ceahlăul, dar uitaţi că au pierdut fără drept de apel la Mediaş. Dinamo n-avea cum să scoată măcar un egal cînd nu poate face marcaj. Şi o echipă de Divizia B o învingea pe Dinamo la cum a jucat. Eu nu cred să mai aibă şanse la titlu, dar să vedem ce vor face Rapid şi Steaua. Oricum, dacă eram eu conducător, nu mă grăbeam să dau afară un antrenor care m-a ţinut 20 de etape pe locul 1 ca să aduc un străin!".

Inbox
- Cea mai bună echipă din deplasare în acest campionat, cu 29 de puncte luate pe teren advers, Dinamo nu mai pierduse în afara Bucureştiului de pe 11 septembrie anul trecut, cînd fusese învinsă, 1-3, la Vaslui.
- Alexe a declarat surprinzător: "Am jucat slab, dar am avut ghinion. Păi, noi am avut 8-9 ocazii de gol, Braşovul doar două şi ne-a dat două goluri. Se joacă pînă la final, însă am pierdut o şansă mare de tot. A contat că adversarii l-au avut în mare formă pe portarul lor, pe Felguiras".
- Dragomir nu crede că va fi vreun aranjament între Borcea şi Gigi Becali pe final de sezon: "Un loc în clasament înseamnă 500.000 de euro din drepturile TV. Cine vrea să piardă atîţia bani?! O să se joace la sînge, doar pe teren".
- Curtean e trist: "Trebuia să fim mai agresivi la Braşov, să dominăm. Ce-ar mai fi de spus acum?! Nimic. Trebuie să demonstrăm că sîntem o echipă în următoarele meciuri şi să cîştigăm cu cele două din Cluj".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
bigiu
bigiu  •  30 Aprilie 2012, 12:43

TREZITIVA O DATA HAI DINAMO

bitu1974
bitu1974  •  29 Aprilie 2012, 18:09

ZIARIŞTI TÂMPIŢI !!!!! Ce vină are Boneti - poate să vină şi Mourinho cu Goardiola cu lotul lui DINAMO la momentul actual nu se poate face nimic. Hai să fim sinceri şi să recunoaştem că avem jucători de locul 6 în jos. Dacă ar fi după mine l-aş păstra pe BĂLGRĂDEAN, M.NICULAIE, KONE şi eventual RUS ca rezervă.

ymj
ymj  •  29 Aprilie 2012, 16:53

Nu stiu ce cOmbinatie au actionarii le plac la nebunie ce lot,si ce joc practica DINAMO.RUSINE LA PUSCARIE CU VOI.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează