FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA 3-0

Selymes: "Am primit un gol şi apoi am picat în cap. Am fost fricoşi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a calificat drept "drastic" scorul din meciul cu Rapid, pierdut cu 0-3, apreciind că jucătorii săi au evoluat cu teamă în faţa unei formaţii "care are o viteză în plus faţă de restul echipelor din Liga I".

"Sunt supărat, normal, pentru că de când am venit la Astra acesta este cel mai slab meci al nostru. Ştiam că Rapid este o echipă bună şi că acasă joacă fantastic, dar noi am început meciul cu frică. Nu am pus deloc probleme Rapidului. Este foarte greu să joci cu o echipă care gândeşte repede şi joacă repede. Eu cred că Rapid are o viteză în plus faţă de restul echipelor din Liga I", a spus Selymes, conform Mediafax.

Tehnicianul Astrei a adăugat că Rapid este una dintre candidate la titlu: "Este drastic scorul, normal, pentru că în cinci minute am luat trei goluri. Am primit un gol şi apoi am picat în cap. Am jucat cu frică şi s-a văzut, nu am legat trei pase. Consider că Rapid este una dintre candidate la titlu, pentru că are un lot foarte puternic, are viteză, are centrări, are tot ce-i trebuie".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
feroviarul
feroviarul  •  16 Octombrie 2010, 00:11

O analiza buna, intradevar, Rapid este echipa cea mai buna din campionat. Doar presa are timp doar de derby de Moscova.

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  16 Octombrie 2010, 00:09

Am impresia ca Selymes asta o sa ajunga un antrenor mare :-? .

leonard78gl
leonard78gl  •  15 Octombrie 2010, 23:33

lasa tibi ca o sa antrenezi dinamo in B...hahahahahhaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează