FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - CFR CLUJ 3-0

Selymes : "Meciul cu Craiova va fi mai greu decât cel cu CFR"

selymes
selymes

Articol de - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Antrenorul principal al formaţiei Sportul Studenţesc, Tibor Selymes, a declarat pentru gsp.ro că se aştepta la un scor favorabil în partida dintre echipa sa şi campioana en-titre CFR Cluj

"Ne-a ajutat foarte mult şi revenirea lui Bogdan Pătraşcu. S-a văzut că a jucat în Serie A, este un jucător foarte organizat.

Mă bucură şi faptul că a fost primul meci în care nu am primit gol, iar jocul nostru este într-o continuă creştere. Chiar dacă acum două etape am pierdut la scor de neprezentare cu Mediaşul, am avut 4-5 ocazii imense, puteam să scoatem ceva şi din acel meci.

Nu vreau să comentez arbitrajul. La faza la care am fost eliminat, pur şi simplu nu mi-am dat seama că am intrat în teren, eu doar îl întrebasem pe arbitru cum de nu a acordat cartonaş roşu la acea fază, care s-a petrecut în faţa lui.

Meciul cu Craiova, de etapa viitoare, va fi mai greu decît cel cu CFR. Universitatea are cîţiva jucători tineri de mare perspectivă, însă nu are încă o echipă bine închegată", a conchis Selymes.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
anytwo
anytwo  •  21 August 2010, 16:25

intrati pe www.anytwo.ro .. ai posibilitatea sa inveti poker de la pro-players, ai oportunitatea de a-ti incepe cariera de jucator de poker online primind 20 Euro la UniBet, gratuit si fara a face nici un depozit, si beneficiezi si de un rakeback de 30%

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  21 August 2010, 15:25

Cum v-a dresat pe voi la Severin , dar saracii nu au si dresori de arbitri la circul lui mititelu.

hermesvenus
hermesvenus  •  21 August 2010, 15:24

Ai dreptate, am zis ca CFR va pierde in Regie,acum spun ca Craiova va dreseaza pe Oblemenco,

Vezi toate comentariile (11)
Comentează