FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Sentinţa amînată pentru 4 martie » Justiţia a avut 6 miniştri, dar Dosarul Transferurilor n-are rezolvare!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 februarie 2014 09:01

Din octombrie 2008, cînd cei 8 oameni de fotbal au fost trimişi în judecată, s-au scurs şase mandate ministeriale în fruntea Justiţiei din România, dar cele 4 instanţe n-au putut să dea de cap speţelor


Gazeta a publicat în februarie 2006 primele materiale din investigaţia jurnalistică legată de " Dosarul Transferurilor". La doi ani şi jumătate distanţă a început urmărirea penală a celor 8 personaje din fotbal. Ministru al justiţiei era Cătălin Predoiu. I-au urmat Titus Corlăţean, Victor Ponta (interimar), Mona Pivniceru, iarăşi Ponta (interimar). Acum e ministru Robert Cazanciuc!

Ce-a rămas neîncercat?
Dosarul a trecut pe la 4 instanţe, fără finalitate. Pe rînd, Tribunalul Bucureşti, Curtea de Apel Bucureşti, Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, acum iarăşi Curtea de Apel Bucureşti n-au putut să ofere o soluţie. Inculpaţii au fost achitaţi, condamnaţi, trimişi spre rejudecare şi acum aşteaptă după ce sentinţa, rămasă în pronunţare, a fost amînată!


Înainte cu o zi de alegerile FRF!
Decizia de ieri din Dosarul Transferurilor a mutat ziua verdictului cu numai 24 de ore înainte de alegerile la FRF! Practic, în interval de numai 48 de ore, Gică Popescu va juca două cărţi majore ale vieţii şi carierei: răspunsul nevinovat sau vinovat în justiţie şi postul de preşedinte al federaţiei. "Nu discut problemele cu justiţia ale lui Popescu, dar nu pot să cred că va mai candida dacă primeşte o condamnare de orice natură", subliniază rivalul său la şefia FRF, Vasile Avram. Completat de Răzvan Burleanu: "Să distingem între caracterul juridic al sentinţei, iată că se amînă, şi cel moral, care se menţine: domnul Popescu n-ar trebui să candideze indiferent de verdictul instanţei"

Alexandra Copos a venit special din SUA
Acasă la George Copos a fost agitaţie în cursul dimineţii de ieri, în aşteptarea verdictului Curţii de Apel. Fostul patron rapidist nu s-a arătat, dar fiica sa, Alexandra, şi-a făcut apariţia, îngîndurată, în jurul orei 08:30. A venit special din SUA pentru a fi alături de tatăl său în ziua verdictului din Dosarul Transferurilor. Mai tîrziu a ieşit şi soţia lui Copos, care i-a salutat pe jurnaliştii prezenţi în faţa locuinţei din zona Dorobanţi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
enjoy.the.silence.
enjoy.the.silence.  •  26 Februarie 2014, 13:40
Postat de valah7mai1986 pe 26 Februarie 2014, 11:31

Pactul cu Marinarul si instalarea lui Kovesi la DNA a fost facut de Plagiator. USL nu mai exista din acel moment.

Uraaaaaaaaa, sa se aleaga prafu de toti, cu il dottore in frunte!

alinneag
alinneag  •  26 Februarie 2014, 12:43

SUNTEM O TARA DE 2 LEI , POATE NICI ATIT... SI NE MAI MIRAM DE CE NU NE BAGA NEMTII SI OLANDEZII IN SCHENGEN!!!! UITE DE AIA , CA SUNTEM UN POPOR DE CLANARETI!!

hofer
hofer  •  26 Februarie 2014, 11:34

Ponta a schimbat ministrul de justitie, la judecatoare le este acum frica si asa o sa scabe baieti bine mersi. Comunisti de la PSD (socialisti, comunisti este acelas rahat) au facut Romania praf incepand cu banditul de Iliescu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează