FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-1

VIDEO FCSB nu și-a impresionat adversarii » Ce spun jucătorii lui Sepsi: „Sunt mai subțirei” / „Meritam cele 3 puncte”

Bogdan Mitrea, Sepsi
Bogdan Mitrea, Sepsi

Articol de , - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 22:43 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 23:28

Bogdan Mitrea (33 de ani), fundașul lui Sepsi, spune că versiunea celor de la FCSB pe care a întâlnit-o în ultima etapă a sezonului regular este mai slabă decât cea din tur. În prima parte a campionatului, covăsnenii au remizat cu liderul Ligii 1, scor 0-0. 

„Nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut, cred că am avut mai multe decât ei. Una peste alta este un punct care ne ajută să terminăm pe locul 4. Este OK, începem play-off-ul încrezători și sper că câștigăm cât mai multe meciuri.

Sincer, FCSB a fost mai slăbuță decât în tur. Sunt mai subțirei, cred că și ei recunosc asta. Deocamdată sunt pe primul loc, în respectăm, dar în play-off cred că o să conteze experiența celorlalte echipe”, a spus Mitrea la microfonul GSP.ro, după egalul cu FCSB, scor 1-1. 

Când joci cu jucătorii de la echipa cea mai importantă a țării, e clar că își dorești să demonstrezi că ești mai bun decât cei de acolo.

Din ce am văzut în ultimul timp, Craiova arată bine. Cu siguranță o să ne aștepte un meci greu cu ei, la televizor ei par cei mai în formă la ora actuală. 

- Bogdan Mitrea, Sepsi

„Chiar puteam tranșa victoria, au fost două oportunități mari la Aganovic, unde am văzut gol, și la Șafranko. Au fost situații bune de a marcat. Păcat, băieții meritau victoria. Ar fi fost frumos, în ultima etapă a sezonului regular. Oricum am făcut un test bun cu cei de la FCSB înaintea play-off-ului”, a spus și Cornel Șfaițer, manager general la trupa din Sf. Gheorghe. 

Ce a declarat Adnan Aganovic, după Sepsi - FCSB:

Cred că se putea mai mult. E un punct bun pentru noi, dar am avut mai multe ocazii decât ei și am meritat toate cele 3 puncte. Asta este, am fi intrat în play-off cu un moral bun, dar nu am luat cele 3 puncte.

FCSB are stofă de campioni, joacă combinativ, sunt iuți, eu zic că au o echipă bună. Luăm fiecare meci în parte, serios, jucăm pentru noi. Trebuie să vedem care este următorul meci și dacă e posibil să luăm toate cele 3 puncte. S-a jucat destul de dur, am primit și eu un genunchi în cap. A fost un meci de play-off, între două echipe bune, foarte agresive.

- Adnan Aganovic, Sepsi

Mai multe știri despre Sepsi - FCSB: 

Florin Tănase, ieșire fără precedent, după Sepsi - FCSB: „Nu mai putem juca așa, ne-am săturat și noi!”

Miza ascunsă a meciului Sepsi - FCSB » Suma importantă câștigată de trupa lui Leo Grozavu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
remarque
remarque  •  11 Aprilie 2021, 12:52
Postat de corectu pe 11 Aprilie 2021, 08:21

Trebuia eliminat jucătorul de la sepsi care a sărit cu crampoanele pe glezna lui O.Popescu.Trebuia dat penalty la faultul unui jucător de la sepsi asupra lui Tănase. Grozav aș vrea să știu ce a discutat,minute în șir,antrenorul lui Sepsi cu arbitrul IULIAN CĂLIN .I-a spus și despre fazele de mai sus.Dar o fi zis și de accidentări?

eu i-am vazut pe Tanase si pe Morutan lovind mingea dupa ce au fost semnalizati in offside. Nu trebuia cate un galben? Iar in meciul tur Sepsi a avut penalty neacordat. Aseara a avut Lemn Tanase penalty neacordat. Se mai compenseaza greselile. Oricum FCSB nu merita mai mult decat egalul. In repriza a doua i-au calarit cei de la Sepsi.

514091889218839
Mihai Buzea  •  11 Aprilie 2021, 12:35

Jucător ***. Antrenor derbedeu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartanul_1
spartanul_1  •  11 Aprilie 2021, 11:05
Postat de maccarone707 pe 11 Aprilie 2021, 08:40

tataie, ceaiul, pastilele si la culcare ca ai inceput sa aberezi

Așa sunt ei, tupeiști fără egal! Până când echipa asta nu se va desființa, nu vom mai avea fotbal curat in România!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează