FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sepsi se propune la Steaua » Fundaşul vrea la echipa pe care a refuzat-o în iarnă

Sepsi va împlini 26 de ani pe 7 iunie
Sepsi va împlini 26 de ani pe 7 iunie

Articol de - Publicat vineri, 25 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 25 mai 2012 12:03

După ce acum un an a refuzat să semneze cu gruparea din Ghencea, fundaşul stînga le-a transmis şefilor Stelei că acum ar veni să joace sub comanda lui Reghecampf.

În plină goană după jucători ofensivi, Steaua are parte de o surpriză care ar putea să o ajute la realizarea unui transfer pe care şi-l doreşte de mai multă vreme. Laszlo Sepsi, care ultima oară a evoluat pentru FCM Tg. Mureş, le-a transmis şefilor din Ghencea că ar fi dispus să vină la Steaua, după ce în trecut chiar el a fost cel care a refuzat propunerea de a evolua în roş-albastru.

Sepsi e liber de contract după ce în iarnă a semnat doar pe 6 luni cu FCM Tg. Mureş şi, chiar dacă a întors spatele Stelei în vara trecută, continuă să fie considerat o ţintă de către Gigi Becali. Cum şi Reghecampf îl apreciază şi cum în acest moment Steaua stă într-un singur fundaş stînga veritabil, Latovlevici, trupa din Ghencea e interesată de eventuala venirea a lui Sepsi.

Dacă Becali îi va satisface pretenţiile financiare, Sepsi ar putea fi prezent la reunirea echipei din 11 iunie. În vara trecută, Steaua fusese de acord să-i suporte salariul de 20.000 de euro lunar pentru a-l lua de la Timişoara.

5,79 e media notelor GSP ale lui Sepsi pentru prestaţiile din 2012 în tricoul lui FCM Tg. Mureş, fiind al treilea în top, după Astafei (6,10) şi Ilyes (5,90)

7 e numărul echipelor la care a evoluat pînă acum Sepsi: Gaz Metan Mediaş, Rennes, Gloria Bistriţa, Benfica, Santander, Poli Timişoara şi FCM Tg. Mureş

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
alexdrak
alexdrak  •  26 Mai 2012, 00:03

Sepsi genul de jucator nascut talent si mort speranta, in principal din cauza banilor pusi inaintea fotbalului.

clayd
clayd  •  25 Mai 2012, 21:20

Nu are ce sa caute NESIMTITUL ASTA DE SEPSI LA STEAUA!MARS JIGODIE IN ALTA PARTE!

losfer
losfer  •  25 Mai 2012, 18:17

Pfft. Sepsi mai mult ca sigur va lua calea lui Sabău şi va merge la Astra.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close