FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 1-3

Serialul Tall continuă! Ciprioţii l-au întors pe senegalez din drumul spre România

Gora Tall, Tall, Steaua
Gora Tall, Tall, Steaua

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2010 00:00

Fundaşul trebuia să fi ajuns ieri la Bucureşti, dar APOP l-a oprit în ultima clipă, fiindcă Steaua a schimbat condiţiile de transfer

Negocierile pentru Gora Tall au supravieţuit pauzei competiţionale şi vor continua şi săptămîna viitoare. Steaua a fost aproape să-l obţină pe fundaşul senegalez pentru care insistă Stoichiţă, dar lucrurile s-au întors cu totul în doar cîteva ore. Tall avea bagajele făcute pentru Bucureşti, urma să aterizeze pe Otopeni în jurul orei 18:30, însă un telefon de la club i-a schimbat planurile. "Nu mai pleci la Steaua!" a fost anunţat jucătorul.

Ciprioţii susţin că "românii au schimbat condiţiile financiare asupra cărora conveniserăm. Oferta de acum e înjositoare şi faţă de club, şi faţă de fotbalist! E mult sub pretenţiile noastre! Sîntem deschişi discuţiilor şi e posibil ca afacerea să se facă zilele viitoare, aşa cum există şi posibilitatea ca totul să fi picat definitiv! Acum depinde doar de Steaua". Tall (25 de ani) e dorit în Ghencea sub formă de împrumut pînă la vară, cu opţiune de transfer definitiv. Africanul înalt de 1,90 metri a fost ales de către Mihai Stoichiţă ca alternativă la Edwin Ouon, rwandezul care a ocupat prima poziţie pe lista de achiziţie a antrenorului.

45 de zile au trecut de cînd Steaua a deschis negocierile pentru Gora Tall

1 meci are Tall pentru "naţionala" Senegalului, selecţie bifată într-o partidă amicală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  21 Februarie 2010, 07:53

BACIU si PETRE MARIN...spaima sticlelor cu vin...ba nu...spaima portii noastre...sorry...daca astia doi mai joaca in echipa...luam 3-4 pe fiecare meci..astia 2 merita goniti in suturi de la echipa...sa se antreneze cu Grzelak!!Tanase e ZERO...ZAPATA retard...JArdel inconstient...pacat de KApetanos,e unicat in GHENCEA!!impuscati-va baaaa

 •  21 Februarie 2010, 06:19

DACA STEAUA A AJUNS SA NU POATA LUA NICI O MURATURA DE PRIN CIPRU BAI BECALI VINDE SI LASA ACEST CLUB PE MINA CUIVA CARE SA FACA CEVA,DACA NU ESTI IN STARE SA IEI CITIVA BANANIERI STEAUA A AJUNS RAU DE TOT,TRIMITE-L BAI PE ARGASEALA SI PANDURU IN FUNDUL AFRICII SI-TI ADUCE 20 PE CARE-I TESTEZI SI TOT RAMII CU 5 FOARTE BUNI,APROPOS:CAUTA ANTRENOR BUN!

mihaimarica
mihaimarica  •  21 Februarie 2010, 04:42

nu-mi vine sa cred ce-am ajuns!s-au chinuit ciobanu jiji si sluga argaseala 2 luni sa aduca 2 fundasi de care nu a auzit nimeni.ieri postam un mesaj in care ziceam ca se va instala haosul daca vor venii cateva meciuri cu rezultate negative!sincer nu ma asteptam sa inceapa chiar cu primul meci!si urmeaza cfr,urziceni,dinamo...care titlu???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează