FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Sezonul de oferte » Sampdoria insistă pentru Piccolo, dar CFR nu concepe să piardă încă un titular

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 ianuarie 2013 21:43

Bastos la Al Nasr pentru 2,7 milioane de euro, Sougou la Marseille pentru 3,5 milioane de euro.

Afacerile clujenilor din mercato de iarnă ar putea să mai cuprindă un nume pînă la finele săptămînii viitoare. Fundaşul Felice Piccolo (29 de ani) e dorit cu insistenţă în Serie A de Sampdoria, după ce Genoa şi Galatasaray s-au arătat interesate de serviciile stoperului. Piccolo mai are un an şi jumătate contract cu CFR, avînd un salariu destul de consistent la Cluj, 250.000 de euro pe sezon.

Recent, preşedintele Iuliu Mureşan l-a inclus pe Piccolo pe o listă de jucători cu care vrea să reconstruiască echipa. "Felgueiras, Cadu, Piccolo, Gabi Mureşan, Rui Pedro şi Kapetanos vor forma scheletul pe care se va construi noua echipă", a spus Mureşan în cantonamentul din Marbella. Nici fundaşul nu e disperat să revină în Italia. "Voi fi pregătit să calculez fiecare pas cu mintea limpede. Nu am nici o problemă să rămîn la Cluj şi să lupt pentru obiectivele de aici. Lumea nu trebuie să fie îngrijorată. Fotbalul din Est are o calitate foarte bună", le-a spus el jurnaliştilor italieni.

Luis Alberto, un an la Vitoria
Eroul clujenilor, Luis Alberto, a părăsit ieri Clujul după ce a ales să revină în Brazilia, la Bahia. "Am semnat un contract pe un an cu Vitoria, echipă din prima divizie. Sper să ajut Vitoria să-şi îndeplinească obiectivele, la fel cum am făcut la CFR. Echipa a pierdut jucători importanţi, dar le voi ţine pumnii colegilor pentru că aici am trăit clipe extrem de frumoase. Sper să reuşească şi să învingă Interul", a spus Luis Alberto pentru DolceSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
cfrclujole
cfrclujole  •  31 Ianuarie 2013, 17:57
Postat de castocaru pe 27 Ianuarie 2013, 12:17

chefer cluj singura echipa care are suporteri vechi de 4-5 ani,

Noi aveam suporteri cand echipa voastra nici nu exista!

civilizat
civilizat  •  27 Ianuarie 2013, 13:39

Lui Piccolo chiar ii place orasul nostru, si nu cred ca e prea deranjat nici de "aripa huliganica" a suporterilor Universitatii. L-am intalnit de cateva ori plimbandu-se pe stada Horea (mergea pe jos la antenament) si m-a impresionat prin modestia de care a dat dovada.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  27 Ianuarie 2013, 13:00
Postat de castocaru pe 27 Ianuarie 2013, 12:17

chefer cluj singura echipa care are suporteri vechi de 4-5 ani,

Vechi si buni.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează