FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Shopping la Porto » Încă o achiziţie pentru Grigoraş: CFR a adus un fundaş din Portugalia

Haas a fost 4 ani (2007-2011) în lotul lui Bayern, dar a prins meciuri doar la formația secundă a bavarezilor
Haas a fost 4 ani (2007-2011) în lotul lui Bayern, dar a prins meciuri doar la formația secundă a bavarezilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 21:59

Clujenii vor să aducă neapărat un fundaş dreapta din Portugalia pînă la reluarea campionatului, avînd două variante pentru dublura lui Velayos.

Cu un start fals în campionat, CFR îşi încarcă bateriile în Poiana Braşov sub comanda lui Petre Grigoraş, în timp ce şefii clubului pregătesc un nou transfer. Directorul executiv al grupării, Răzvan Zamfir, a plecat în Portugalia ca să finalizeze negocierile privind aducerea unui fundaş dreapta.

"E adevărat, mai avem nevoie de o dublură pentru Velayos, apoi cred că închidem campania de achiziţii din vară. O să avem dubluri pe fiecare post", a recunoscut preşedintele Iuliu Mureşan.

Clujenii au două variante pentru a-i crea concurenţă lui Velayos: Mano (Estoril) şi Maximilian Haas (Braga). Fost internaţional de tineret, Luis Miguel Mendes "Mano" (26 de ani) joacă la Estoril şi a prins ultimele partide din Europa League, în timp ce Haas (27 de ani) nu mai intră în vederile lui Jesualdo Ferreira la Braga, de unde ar putea veni împrumut cu opţiune de cumpărare.

L-au ratat pe Eder
Abia revenit la Braga după o accidentare chiar în partida cu Pandurii (0-2), atacantul Eder (25 de ani) a fost dorit cu insistenţă de oficialii ardeleni în mercato. "Nu Yazalde ne-a interesat în mod special, ci Eder. Dar el a preferat să rămînă în Portugalia, deşi e un jucător extraordinar de puternic şi tehnic. Din păcate, au fost şi alte clauze prea complicate, el ar fi fost o lovitură pentru CFR", a recunoscut preşedintele Mureşan.

Ce achiziţii a făcut CFR în aceată vară
Nume Post Club
Brandao: fundaş, Cesena
Velayos: fundaş, FC Braşov
Cl. Voiculeţ: mijlocaş, Pandurii
Obiora: mijlocaş, Parma
Djokovici: mijlocaş, Bologna
Tade: atacant, St. Johnstone
Ogbu: atacant, Leuven
Fl. Costea: atacant, CS Severin
Gabionetta: atacant, Parma

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 Septembrie 2013, 11:19
Postat de steaua1986forever pe 31 August 2013, 14:49

Imi pare sincer rau de Grigoras, un antrenor excelent, ca a ajuns in asa hal ca din antrenor.......este acum pacaliciul lui cadu (cine naiba e ala?). Va dati seama ce e in sufletul lui Grigoras cand vede cum s-au calificat Pandurii in Europa si el se bate la locurile 10-14 cu "marea echipa cefureu" ? Si cum aia joaca fotbal si la cluj la el la echipa se joaca orice numai fotbal nu? Am fost pe Ghencea la 3-0 ala sec, m-am uitat la sfarsitul meciului, jucatorii de la Steaua nu erau nici macar transpirati, puteau sa termine meciul daca apasau acceleratia cu 10-0 si nu cred ca se supara nimeni. Imi era mila de Grigoras la sfarsitul meciului....

Pana la urma o sa se afle ce metode de "antrenament" folositi!

cinva
cinva  •  31 August 2013, 21:23

Am inteles, tovarasul gesepe. Dar totusi de unde intra in titlu Porto?

afc13
afc13  •  31 August 2013, 16:36

Dar totusi atacant se va aduce? Sau iarasi ramanem cu ciurucurile pe care le avem? Rui Pierdut, Ma-ciuca si altii? Bine ca-l dam pe Batin care s-a miscat cat de cat. Interesanta politica la CFR... Oare de retrogradare scapam???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează