FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Şi-a luat tricou cu burtă » Dolofanul Bălgrădean se pune serios pe slăbit înainte de a spera la un transfer

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 23 iunie 2013 01:27

Bălgrădean, 25 de ani, se va pune serios pe slăbit indiferent că rămîne la Dinamo sau pleacă în străinătate. Oficial, trebuie să dea jos două kilograme, dar jucătorii spun că ar avea cel puţin 5 kilograme în plus


Cristi Bălgrădean a fost titularul postului de portar în sezonul precedent, însă acum se gîndeşte să plece afară, visînd la un transfer mai consistent financiar. Goal-keeperul de 25 de ani a fost propus la Sevilla, dar şi la alte grupări din Spania, precum şi-n Rusia, şi-n Azerbaidjan.

Dar pînă la a semna un contract afară, trebuie să-şi regleze problemele cu greutatea! Portarul a apărut la vizita medicală un pic dolofan. Cel poreclit "Pufi" are 1,88 metri înălţime şi-ar trebui să aibă maximum 88 de kilograme, conform estimărilor oficialilor dinamovişti. "Doar că el are patru sau cinci kilograme în plus, lucru vizibil cînd îşi ia un tricou mai strîmt pe el", au comentat jucătorii.

Şefii echipei spun că Bălgrădean are doar două kilograme în plus, iar antrenamentele sub comanda lui Mulţescu, din următoarele zile, îl vor aduce la greutatea optimă. Fotbalistul a făcut deplasarea la Poiana Braşov, însă aşteaptă o veste din străinătate.

5,88 a fost media notelor gsp primite de Bălgrădean în sezonul 2012-2013. Dintre titularii lui Dinamo, doar Alexe a avut o medie mai bună (6,07)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
caminero
caminero  •  26 Iunie 2013, 23:37

Ce-ai făcut, Pufișor, nenorocitule?!? O să te ia ăștia de la Sevilla să faci pereche cu Rusescu, pe post de bucătari la popota echipei ...

hacicu
hacicu  •  24 Iunie 2013, 10:16

nu mai trece mingea de el.

serban_ionescu
serban_ionescu  •  24 Iunie 2013, 07:45

la 50 de ani il va depasi pe Talnar la burta! Va termina repede cariera sportiva! se apuca de halbere!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează