FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI

Şi-a schimbat numele din cauza lui » Viorel Duru, un coşmar şi pentru fotbalişti :)

Petrolul va juca din nou în Liga 1 în sezonul 2011-2012
Petrolul va juca din nou în Liga 1 în sezonul 2011-2012

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 10:08

Valentin Duru, mijlocaşul Petrolului, şi-a schimbat numele pentru a nu mai fi asociat cu preşedintele Comisiei de Licenţiere.


Preşedintele Comisiei de Licenţiere face victime şi printre jucătorii din Liga 1! Fotbalistul Valentin Duru (25 de ani) a fost subiect de discuţie în ultima perioadă pe diferite forumuri din cauza numelui său. Fanii Petrolului credeau că jucătorul este rudă cu Viorel Duru şi din această cauză a preferat să preia numele bunicului, Bărbulescu.

Valeriu Răchită a explicat această situaţie inedită: "Au fost mereu discuţii pe diferite siteuri, toţi spuneau că e rudă cu Duru. A preluat numele bunicului său pentru a scăpa de interpretări"

Nu e un caz singular
Duru nu este singurul fotbalist care şi-a schimbat numele. Iulian Mamele, jucătorul Concordiei Chiajna, a preluat numele soţiei după căsătorie, Stativă. Cei doi au divorţat însă şi acesta a revenit la Mamele.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
eckosmin
eckosmin  •  06 Iulie 2011, 12:12

Vali si-a schimbat numele pentru bunicul sau care l-a crescut si a decedat de curand, nu a avut niciodata nicio legatura cu Duru de la Federatie. Stiri can-can fara sa-l intrebati pe baiat!

jumega
jumega  •  23 Iunie 2011, 10:26

eu cred ca de mult era agresat psihic si nu de duru asta de la comisie, ci de sapunul duru, il scapa mereu pe jos :))))

yoalexander
yoalexander  •  23 Iunie 2011, 09:50
Postat de galatzeanul pe 23 Iunie 2011, 08:59

Hai ca asta mi se pare o idiotenie...

Gandestete ca , atunci cand esti acuzat din prostie , fara sa se verifice acuzatiile fara nici o "dovada" trebuie sa faci ceva ca sa nu mai fii acuzat de acel lucru. Acesta schimbandu-si numele.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează