FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Şi-au făcut temele » Dinamoviştii explică ce au învăţat din partidele de la Campionatul Mondial

Articol de - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 22:27

Dinamoviştii au povestit ce-au remarcat şi ce-au învăţat de la cea mai mare confruntare a anului, Mondialul din Brazilia. Sloganul ”cîinilor”: ”Munca e pe primul loc. Iar forţa grupului învinge individualităţile”


Campionatul Mondial s-a încheiat cu succesul planetar al Mannschaft-ului german, iar Gazeta Sporturilor a efectuat un sondaj în cadrul lotului dinamovist, jucătorii fiind chestionaţi cu privire la două aspecte. "Ce anume aţi învăţat din ceea ce aţi văzut la televizor?" şi "Ce v-a plăcut la acest Mondial?", considerat de mulţi specialişti drept cel mai frumos din istorie. Răspunsurile:

# Traian Marc - "Am fost impresionat de prestaţia portarilor. Mulţi, foarte mulţi de calitate. Neuer, Romero, Ochoa, Navas, Bravo... Şi-am realizat că, de multe ori, forţa grupului a învins individualităţile. O lecţie din care putem învăţa şi la Dinamo".

# Adrian Popa II - "Am învăţat că e foarte important să te bazezi pe toţi jucătorii. Asta a fost forţa Germania inclusiv în finală, pe cînd argentinienii stăteau numai în clasa lui Messi. Nu te poţi baza pe un singur fotbalist, oricît de valoros ar fi. Munca în echipă a dat întotdeauna roade. Nemţii m-au impresionat încă din faza grupelor, chiar dacă n-aveau un Messi sau un Ronaldo. Au demonstrat că echipa e forţa".

# Vali Lazăr - "Am văzut că echipele considerate mici pot să bată orice formaţie mai bine clasată. Deci fotbalul e imprevizibil, aşa că atenţie!".

# Bilinski - "Am observat că dacă munceşti, obţii ceva, eşti premiat. Fie un titlu mondial, fie un loc 3, fie contracte mai bune la cluburi excelent cotate".


"Brazilia mi-a rupt sufletul, am învăţat că, înainte de a avea mari aşteptări, trebuie să munceşti serios şi cu modestie. Cînd e presiune prea mare, nu e şi victorie"
Wanderson Miranda, mijlocaş Dinamo

"Dacă lucrezi cum trebuie, zi de zi, la antrenamente, dacă joci fotbal adevărat, izbîndeşti în cele din urmă. Aşa trebuie să facem şi noi. Nemţii au trecut prin toate fazele pînă s-au încoronat campioni, ne-au oferit o lecţie de viaţă"
Mansaly Boubacar, mijlocaş Dinamo

Bălgrădean, propus în La Liga
Cristi Bălgrădean mai speră. Goalkeeper-ul de 26 de ani a fost propus la diverse formaţii din străinătate, conducătorii dinamovişti dorind să scape de jucătorul cu venituri de 12.000 de euro pe lună în tricoul alb-roşu. Agenţii cu care colaborează "Pufi" l-au propus în Spania, după ce azerii de la Hazar Lankaran n-au putut să-i susţină pretenţiile financiare, cifrate la un salariu stagional de 300.000 de euro! CV-ul lui Bălgrădean a fost înaintat grupărilor Rayo Vallecano, locul 12, şi Granada, locul 15, ambele din La Liga. Se aşteaptă zilele următoare un răspuns concret.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
fangigi
fangigi  •  17 Iulie 2014, 22:41

Sa vedeti ce va da Chiajna sambata, ca la Mondiale!:)))

englezu
englezu  •  17 Iulie 2014, 15:02

In regula cu ce au declara jucatoriit, dar au uitat un lucru important : trebuie sa fii, in primul rand, fotbalist ! Ori, in actuala echipa a lui Dinamo nu prea am remarcat fotbalisti, ci doar jucatori de fotbal ! Pentru actuala echipa, clasarea pe locul 4 va fi o buna performanta ! P.S. As fi tare curios sa stiu ce le spune antrenorul Stoican la analizele "video"; baietii joaca la nivelul unei echipe bune din camp. "Onoare" din anii '60 ( Liga a 3-a ) !!! Trist, dar adevarat.

caminero
caminero  •  17 Iulie 2014, 14:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:D :D :D "Un cioban hot" :D :D :D Parcă-l şi văd pe sir Neajiji la pîrnaie cum se unduieşte lasciv şoptind "Take me, I'm hot!!"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează