FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Şi-au luat luptător! Michel Platini are o şcoală de lupte şi este fanul galelor K1

Platini a fost dorit şi de Rapid în urmă cu mai bine de doi ani, dar atunci a optat pentru ŢSKA. FOTO: Alex Nicodim
Platini a fost dorit şi de Rapid în urmă cu mai bine de doi ani, dar atunci a optat pentru ŢSKA. FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 februarie 2012 21:21

Atacantul brazilian transferat de Dinamo, care e şi practicant al sporturilor de contact, va semna azi un contract pe trei sezoane


Dinamo a mai adus un jucător ofensiv, pe brazilianul Michel Platini de la ŢSKA Sofia. Aşa cum ediţia tipărită a Gazetei a anunţat de ieri, sud-americanul a ajuns aseară la Bucureşti, alături de lotul dinamoviştilor, şi urma să semneze un contract pe 3 ani, cu opţiune pentru încă un sezon.

Pacea din avion
Atacantul de 28 de ani a ajuns ieri dimineaţă la aeroportul din Antalya cu cîteva zeci de minute înaintea echipei, venind direct din cantonamentul bulgarilor. S-a văzut în avion cu cei cu care s-a bătut, cu pumnii şi cu picioarele, în urmă cu o săptămînă la meciul direct şi a dat mîna cu Rus, Grigore şi Luchin ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat! "Am făcut pace, gata! Dacă va juca pentru Dinamo, trebuie să dea goluri", au mărturisit roş-albii.

Îi place bătaia
Cei din conducerea "cîinilor" s-au interesat de pasiunile lui Platini înainte de a-l transfera. Au aflat că acesta a înfiinţat propria şcoală de lupte libere în Brazilia, el fiind un fan declarat al sporturilor de contact precum K1 sau MMA. "Este impulsiv şi pe teren nu rămîne dator niciodată. Şi cînd s-a bătut cu jucătorii noştri, Rus şi Grigore, a arătat că ştie tehnici de luptă", au povestit ieri roş-albii.

200.000 de euro va plăti Dinamo către ŢSKA Sofia pentru Platini, plus procente dintr-un eventual transfer

12.000 de euro pe lună va fi salariul lui Michel Platini în Ştefan cel Mare, plus bonusuri de performanţă

De ce strîmbă din nas "cîinii"?
Cînd au citit pe gsp.ro că Dinamo îl va lua pe Platini, mai mulţi jucători ai roş-albilor au cules informaţii despre el. "Am înţeles că la Sofia avea 400.000 de euro pe an, deci şi la noi va lua cel puţin la fel. Or, la noi contractele sînt mult mai mici, pentru alţii nu s-au găsit bani la contracte, iar Platini n-ar juca el singur pe teren. În fine, noi o să-l primim cu braţele deschise, pînă la urmă să dea goluri şi să cîştigăm", au spus elevii lui Ciobi.

Borcea l-a ochit acum 3 ani!
Platini le-a sărit în ochi dinamoviştilor, mai bine zis lui Borcea, încă din 2010. În urmă cu două ierni, tot în Antalya, roş-albii au avut un amical cu Cernomoreţ Burgas (3-1), la care evolua şi Platini. Brazilianul a avut o prestaţie bună, s-a lipit şi la gol, iar acum, la amicalul de săptămîna trecută, Borcea, revăzîndu-l, şi-a adus aminte. A insistat la Ioan Becali pînă l-a convins să discute cu sofioţii, apoi cu Platini.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (43)
amusement
amusement  •  14 Februarie 2012, 16:03

bine si ce legatura au galele de K1 cu fotbalul? o fi el mare luptator inafara terenului, dar in camp eu nu-l prea vad des, cred ca o sa fie suspendat de multe ori. dinamovistii de altfel sunt recunoscuti ca avand jucatori de acest profil si vizand mereu acest tip de jucatori

raszzvan
raszzvan  •  14 Februarie 2012, 11:01

echipa din retur ar trebui sa fie......... Balgradean Rus Luchin Grigore ?????? Stratila Kone Munteanu Alexe/Curtean Niculae Platini

ionjutz
ionjutz  •  14 Februarie 2012, 10:08

Cand i-o da Niculae un pumn din fundul gradinii, uita si cum o cheama pe ma-sa Platini

Vezi toate comentariile (43)
Comentează