FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Și-au păstrat vedeta » Astra a refuzat 1,5 milioane de euro pentru Budescu

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2015 00:00

Astra a refuzat 1,5 milioane de euro din Qatar pentru Budescu și e aproape de semnătura fostului dinamovist Boubacar

Jucătorul-senzație al startului de sezon în Liga 1, Constantin Budescu, 26 de ani, care a născut controverse și la echipa națională, va continua pînă la iarnă la Astra. Decizia patronului Astrei, Ioan Niculae, este luată, giurgiuvenii tocmai refuzînd o ofertă consistentă din Qatar. O formație arabă a oferit 1,5 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe decar, însă suma n-a impresionat.

"Nu existau garanții ferme că și încasam acești bani, cu toate că eram asigurați că totul este în regulă. Au mai pățit-o și alte cluburi din România. Ți se vîntură o sumă mare, dar după aceea stai și te judeci cu lunile, cu anii, pe la TAS. Obiectivul Astrei rămîne unul din locurile 1-3, ne batem la titlu, iar Budescu și alți jucători importanți vor continua la Giurgiu, fără nici o problemă", au declarat oficialii Astrei.
Se așteaptă în scurt timp aproape 700.000 de euro din participarea în Europa League, care vor fi alocați formației. Totodată, astăzi, giurgiuvenii se vor întîlni cu Mansaly Boubacar, mijlocașul central care a evoluat în Liga 1 pentru Dinamo, fotbalistul de 27 de ani, liber de contract, fiind aproape de a ajunge la un acord cu gruparea lui Marius Șumudică.

11.000 €este salariul lunar al lui Budescu la Giurgiu

Cifrele lui Budescu în 2015

Competiție Goluri Assist-uri
Campionat 10 8
Europa League 3 3

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  03 Septembrie 2015, 15:15

Nu pentru titlu au refuzat, daca li se oferea 2 milioane era dat. Face cam 1,5 milioane , dar vor sa-i creasca pretul prin nationala. Din cauza asta face Sumudica circ cu nationala , ca sa creasca pretul jucatorului nu din deontologie profesionala.

samertx
samertx  •  03 Septembrie 2015, 10:46
Postat de conasu_boeru pe 03 Septembrie 2015, 10:34

Cred ca se asteapta ultimele meciuri ale nationalei in care se spera la o evolutie buna a lui Budescu si normal o alta cota ! E o idee buna de marketing.

Nu îl pot vinde până în iarnă, în Europa, cel puțin. Eu îi cred pe cuvânt că trag la titlu. Niculae dacă voia să tragă linie și să arunce jucăria, o făcea, deja. Are timp suficient ptr. meditație și calcule acolo, la umbră.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Septembrie 2015, 10:34

Cred ca se asteapta ultimele meciuri ale nationalei in care se spera la o evolutie buna a lui Budescu si normal o alta cota ! E o idee buna de marketing.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează