FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cristescu: "Am fost nişte proşti în '98! Cîştigam 15.000 de $ dacă mergeam în UEFA!" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, este de părere că gruparea olteană ar fi trebuit să aleagă participarea în Cupa UEFA în locul bonusului primit de la Steaua pentru egalul în faţa Rapidului.

"Am fost nişte proşti! Trebuia să nu ne intereseze dacă Steaua cîştigă sau nu campionatul! Craiova nu a făcut niciodată jocurile nimănui, dar cred că puteau fi protejaţi cîţiva jucători! E un calcul simplu! Dacă participam în Cupa UEFA luam o primă de 15.000 de $ de la club!" a spus Cristescu pentru gsp.ro.

Citeşte povestea titlului din sezonul 97-98, cîştigat de Steaua în ultima etapă!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
 •  17 Aprilie 2010, 22:22

E pacat ca nu toti gandim la fel. Jocul de fotbal trebuie sa fie fara ranjamente saumai stiu eu ce. Joci sa castigi si nu pentru puncte, bani sau mai stiu eu ce. In momentul cand joci pentru altceva decat spectacolul fotbalistic sau suporteri totul este pierdut. Eu apreciez ce a facut Craiova si o sa ii respect pe viata pe acei jucatori!!

 •  17 Aprilie 2010, 22:09

Rar asa exemplu de prooostie ca acel episod! Sa ai 15.000 de dolari in mana si sa-i arunci ca sa primesti 5.000 de la Steaua!?! Si au primit doar trei jucatori. Restul au pierdut tot! Plus ca au ratat o cupa europeana, de unde se puteau scoate bani frumosi pentru ei si pentru club!!!

 •  17 Aprilie 2010, 20:57

gandesti ca si o c.u.r.v.a. mai cristescule, adica mai bine stateati c.a.p.r.a. (pt. rapid e obisnuita pozitia asta, vezi meciul cu ''elore'') decat sa jucati corect?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează