FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Silvian Cristescu crede că partidele cu Sportul şi Pandurii sunt cruciale: "4 puncte sau e dezastru!"

Ologu şi colegii săi sunt la un punct de retrogradare Foto: Alex Nicodim
Ologu şi colegii săi sunt la un punct de retrogradare Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 martie 2011 19:16

Fostul preşedinte al Universităţii, Silvian Cristescu, spune că oltenii îşi joacă tot sezonul în următoarele două partide: cu Sportul şi cu Pandurii

- Domnule Cristescu, cînd aţi plecat de la Ştiinţa, vă aşteptaţi ca echipa să ajungă în situaţia de acum în doar două luni? Să fie ameninţată cu retrogradarea?
- Of, nici nu ştiu ce să mai spun! E greu de tot şi e trist ce se întîmplă acum la echipa asta. Cred că meciurile cu Sportul şi cu Tîrgu Jiu sînt decisive pentru Universitatea. Dacă nu ia 4 puncte din aceste două partide, atunci vom asista la un nou dezastru.

- Adică?
- Va fi aproape imposibil să se mai menţină în prima ligă, va ajunge iar la matineu!

- V-aţi cam pierdut încrederea în echipă?
- Nu-i adevărat, însă e greu să ai rezultate cînd clubul e condus aşa cum e. În cei care deţin frîiele nu mai am încredere, nu în jucători!

- V-a surprins vînzarea lui Mihai Costea la Steaua?
- La Craiova nu mă mai miră nimic, dar un singur lucru mă întreb: nu spunea Mititelu în iarnă că se descurcă şi că nu e nevoie ca Ştiinţa să vîndă fotbalişti pentru a supravieţui? De ce s-a răzgîndit? Atunci s-a certat cu Piţurcă din cauza asta. Ah, şi încă ceva: de ce nu spune că a dat pe Mihai 3.000 de dolari? Cine l-a adus la Craiova? Mititelu? E bine cînd iei un fotbalist pe nimic şi-l dai pe 1,4 milioane de euro?

- Suma e doar pentru 60 la sută din drepturile federative.
- Cu atît mai mult! Deci în conturile clubului vor mai intra şi alţi bani la un eventual transfer. E o afacere foarte bună.

- Dumneavoastră v-aţi încheiat conturile cu Universitatea? Mai aveţi bani de luat?
- Păi, a dat Mititelu banii cuiva ca să mi-i dea şi mie? Eu nu vreau decît să-mi returneze ce am adus de acasă, n-am alte pretenţii!


50.000 de euro e suma pe care Cristescu i-o solicită lui Mititelu, bani pe care susţine că i-a dat din propriul buzunar pentru a acoperi anumite cheltuieli cu echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  01 Aprilie 2011, 19:07

din pacate mare dreptate are, daca nu luam 4 puncte e dezastru mare, 80% retrogradam

olteanftw
olteanftw  •  31 Martie 2011, 15:19

fortza stiinta :X

thebluestlion
thebluestlion  •  31 Martie 2011, 15:05

E incredibil ca dupa 6 ani unii tot il mai cred pe brutar, asa cum zice si @brownbear, e chiar penibila situatia noastra si managementul se incadreaza doar intr-o carte de glume sau de genul "ce sa nu faci cand conduci o societate".

Vezi toate comentariile (5)
Comentează