FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / CORESPONDENŢĂ DIN POIANA BRAŞOV DE LA TRIMIŞII GSP

Simao trebuie să convingă » Mulţescu vrea să îl vadă la lucru pe fostul fundaş dinamovist

Simao a început alergările, urmează să intre şi la minge, şi în probe fizice
Simao a început alergările, urmează să intre şi la minge, şi în probe fizice

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 24 iunie 2013 19:43

Fundaşul stînga lusitan a revenit de ieri în "haită", a alergat separat vreme de jumătate de ceas, dar ca să semneze cu "cîinii" trebuie să-i impresioneze pe roş-albi.

Dinamo caută, din nou, să acopere postul de fundaş stînga, l-a readus pe Bruno Simao, 28 de ani, ce-a mai evoluat în Ştefan cel Mare în 2009. Lusitanul a ajuns ieri dimineaţă în cantonament, s-a schimbat rapid în echipament şi-a mers să se antreneze. N-a făcut pregătire cu echipa, ci, separat, ture de teren, la intensitate ridicată, jumătate de oră. Nu s-a menajat deloc.

Simao urmează să fie introdus şi în programul formaţiei, mai ales că Mulţescu vrea să-şi facă o idee cît mai clară asupra lui. Staff-ul tehnic doreşte să vadă ce poate Bruno pe teren, avînd referinţe bune despre forma sportivă a jucătorului.

"S-au spus diverse chestii despre Simao, privind escapadele din viaţa privată, însă noi căutăm un fundaş stînga bun, de forţă, asta ne interesează. Nu ne interesează ce s-a spus despre fotbalist, probabil că sînt lucruri exagerate", au comentat dinamoviştii.

Dacă Simao va trece cu bine testele din această săptămînă, la revenirea în Bucureşti va face vizita medicală şi va merge cu "cîinii" în Anglia. Fundaşul stînga a atras atenţia şi ciprioţilor de la Doxa, însă ar prefera să continue în România, tocmai de aceea a venit să se antreneze în Poiană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
maceda
maceda  •  25 Iunie 2013, 11:48

Simao e un jucator foarte bun, ar fi bine sa ramana. Chestia aia cu Urziceniul o vorbesc cei ce n-au vazut meciul, unul dintre marile mizerii petrecute in fotbalul romanesc. A fost eliminat fara motiv, era blatul aranjat, si l-au scos pe asta vinovat ca era strain. Ma mir ca mai vrea el sa vina sincer sa fiu...

cobra_z
cobra_z  •  25 Iunie 2013, 10:07
Postat de bjornakesson pe 25 Iunie 2013, 02:46

nu-i adevarat, a fost eliminat pe nedrept atunci, a avut grija dan petrescu si craciunescu ca sa piarda Dinamo campionatul, am avut gol valabil si penalty, bine ca s-au desfiintat taranii aia...

in viatza totul se plateste...tzaranii s-au desfiintzat, iar oitzele vor fi excluse din competitia in care au avut acces datorita unor serii interminabile de blaturi...mai bine sarac si cinstit decat ca ei...

zidane92
zidane92  •  25 Iunie 2013, 09:55
Postat de gymd pe 25 Iunie 2013, 01:11

o sa va convingeti si cu Simao asta, dupa 3 meciuri, ne-a mancat ficatii atuncia in meciul cu Unirea Urziceni....... numai stiti ca in sezonul ala cei mai prafi au fost Scarlatache,Moti si vedeta Simao ???

simao a fost unul din cei mai buni jucatori in campionatul asta dar l-au scos pe el tap ispasitor dupa meciul de la urziceni ca nu era al fratilor becali fundas bun urca des in atac,bataios de vazut daca mai joaca ca atunci e de pastrat oricum multescu o sa-l vada iar apoi ca zicea cineva ca nu vine pe 2000 euro el vine de la milsami orhei cam ce salariu putea avea acolo?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează