FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Simona Halep a ajuns model de urmat pentru jucătorii dinamovişti: ”Să alergăm pînă crăpăm!”

Cosmin Matei (nr. 10) și colegii săi speră să nu mai repete evoluția penibilă din meciul cu Chiajna (0-3)
Cosmin Matei (nr. 10) și colegii săi speră să nu mai repete evoluția penibilă din meciul cu Chiajna (0-3)

Articol de , - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 21:46

Stoican s-a făcut rău, i-a luat tare pe jucătorii săi, le-a cerut să arate că sînt bărbaţi, oferindu-le şi sfaturi, şi exemple din trecutul său de fotbalist.

Dinamoviştii au ajuns să facă publice lecţiile de motivare ale jucătorilor pentru a ieşi din criza de rezultate şi de formă a primăverii. Flavius Stoican a oferit un adevărat spectacol ieri. Cu gesturi largi, apăsînd pe cuvinte, antrenorul de 38 de ani nu i-a menajat pe elevii săi, încercînd să-i înrăiască pentru partida de sub Tîmpa, de mîine seară.

Iată discursul tehnicianul:
- "Putem să jucăm şi-n nouă oameni, şi-n opt, trebuie să muncim, să alergăm pînă crăpăm! Nu ţin partea nimănui. Dacă ne dăm că "stai că acum sînt foarte speriat, nu mai am ritm, nu ştiu ce se întîmplă". Nu, acum trebuie să fim bărbaţi! Asta vreau, nu doar fotbalişti"

- "Nu trebuie să ne plîngem de vreme sau de un strigăt din tribune care nu ne place. Fanii au dreptate să fie furioşi, agresivi, pentru că nu jucăm aşa cum trebuie. Eu voi discuta cu suporterii indiferent de atitudinea lor. Ne-au încurajat un an şi jumătate, deşi nu erau rezultate"

- "Şi eu, cînd eram fotbalist, muream de plăcere cînd eram aplaudat, mergeam ţanţoş, nu se mai înţelegea nimeni cu mine, dar, dacă nu jucam cum trebuie, înţelegeam criticile. Vorbesc cu băieţii, mai ridic tonul, mai cu vorba calmă, însă să nu uităm că vorbim de Dinamo Bucureşti"

- " Simona Halep trebuie să fie un exemplu pentru noi. Multe răutăţi au fost la adresa ei, a trecut mereu peste şi uite unde a ajuns".

22 de victorii are FC Braşov acasă contra "cîinilor" în 45 de meciuri. Dinamo a bătut de 10 ori, alte 13 partide terminîndu-se la egalitate

2 succese şi un eşec are Stoican ca antrenor al roş-albilor împotriva "stegarilor"

"Idealul e ca jucătorii să fie lucizi mentali, să înţeleagă ce le transmiţi, dar pe teren nu iese de multe ori ce stabilim din cauza presiunii rezultatului, a tribunei. Patronul e pe aceeaşi lungime de undă cu mine, e îmbucurător, ne încurajează" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Fără victorie de 6 ani!
În vervă ieri, Stoican l-a văzut la stadion, înainte de plecarea la Săftica, pe fundaşul Ricardo Machado, ex-căpitan al "stegarilor", titular mîine seară împotriva fostei sale echipe. "Machado, ştii de ce nu am bătut noi în ultimii ani la Braşov?", a strigat Flavius, portughezul fiind luat prin surprindere. "Îţi spune eu de ce! Pentru că ai fost tu acolo şi erai cel mai bun de la FC Braşov. Dar acum vei fi cel mai bun de la noi. Trebuie să batem, mergem la luptă", a strigat tehnicianul, fundaşul arătînd pumnul şi prezentînd o faţă războinică. Roş-albii n-au mai învins sub Tîmpa din octombrie 2009, scor 1-0, de atunci fiind 3 remize şi 3 victorii ale galben-negrilor.

Cea mai mare umilinţă a "stegarilor"
Cea mai mare diferenţă de scor dintre cele două formaţii s-a înregistrat pe 19 mai 1965, Dinamo - Steagul Roşu (10-1). A fost cea mai mare diferenţă de scor înregistrată de "cîini" în Liga 1, dar şi cea mai severă înfrîngere din istoria ardelenilor în prima divizie.

Petre, jumătate de normă
Florentin Petre, 39 de ani, a fost cooptat în staff-ul tehnic al roş-albilor, ca antrenor secund, el revenind în cadrul clubului din Ştefan cel Mare. Totuşi, Petre senior nu are posibilitatea de a fi permanent la şedinţele de pregătire, întrucît i-au recidivat cîteva probleme de sănătate şi se tratează în această perioadă. Dinamoviştii consideră că noul serviciu îl va ajuta pe fostul căpitan să reintre în circuit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
bamse1901
bamse1901  •  21 Martie 2015, 09:20

slabute motivatii

daweroirl
daweroirl  •  20 Martie 2015, 19:41

mai bine...crapati ,oricum alergati degeaba!:)

cristi47.reload
cristi47.reload  •  20 Martie 2015, 17:23
Postat de khal_37 pe 20 Martie 2015, 13:27

,,Nu, acum trebuie să fim bărbaţi! Asta vreau, nu doar fotbalişti"...dar pana axcum ce-au fost, femei???? Fotbalul nu e numai fuga bre, orice prost poate alerga pana creapa! Vai mama voastra...

Sunt barbati adevarati. Popa de la Caldarusani le e martor

Vezi toate comentariile (24)
Comentează