FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Singurul semn de întrebare în privinţa echipei cu Basel » Titularizează Reghe gafeurul?

Georgievski mai are contract cu Steaua doar pînă în iunie 2014 şi, dacă nu va reveni la prestaţiile din primul său sezon, clubul nu-i va prelungi înţelegerea
Georgievski mai are contract cu Steaua doar pînă în iunie 2014 şi, dacă nu va reveni la prestaţiile din primul său sezon, clubul nu-i va prelungi înţelegerea

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2013 22:49

Chiar dacă se află într-o formă foarte slabă, care l-a scos inclusiv din echipa naţională a Macedoniei, "cangurul nebun" ar putea începe iar ca titular.

Reghecampf are deja echipa creionată pentru meciul de mîine cu Basel, care e, practic, finala pentru primăvara Europa League, adică pentru locul 3 în grupa de Champions League. Nu sînt multe semne de întrebare privind primul "11", singura dilemă fiind legată doar de cine va evolua ca fundaş dreapta.

Georgievski se află într-o perioadă în care nu numai că nu mai are realizări, dar prestaţiile sale foarte slabe din unele meciuri au îngropat-o pur şi simplu pe Steaua. Cu toate acestea, Reghecampf e tentat să meargă tot pe mîna macedoneanului.

Nici nu are alternativă specializată pe acest post: ceilalţi doi fundaşi dreapta de meserie din lot, Prepeliţă şi Gabi Matei, nu sînt eligibili pentru cupele europene, în timp ce soluţia de avarie, Prepeliţă, a fost folosită doar în cazuri de urgenţă, atunci cînd Georgievski a fost suspendat sau accidentat.

Din cauza prestaţiilor foarte slabe de la Steaua, Daniel a pierdut şi postul de titular în "naţionala" Macedoniei, selecţionerul acestei ţări nefolosindu-l în "dubla" care a încheiat preliminariile CM din 2014.

În rest, ceilalţi 10 titulari sînt clari, chiar dacă vedeta din sezonul trecut, Chipciu, a revenit cu Viitorul Constanţa. El nu poate duce deocamdată mai mult de 20-25 de minute şi în nici un caz într-un meci de risc maxim, unde duelurile ar fi duse la limita regulamentului.

Meciul şi nota proastă pentru Georgievski
Partida Nota GSP
Dinamo - Steaua 1-2: 4
Steaua - CFR 3-0: 7
Steaua - Legia 1-1: 5
Legia - Steaua 2-2: 6
Schalke - Steaua 3-0: 5
Steaua - ACS Poli 3-0: 5
Steaua - Chelsea 0-4: 2
Steaua - Viitorul 4-0: 5

Echipa Stelei mîine cu Basel
Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 15:38

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 15:37
Postat de behaitoarea.woody pe 21 Octombrie 2013, 09:59

Pai trebuie sa dea si Reghe vina pe cineva...ca doar n-o sa zica ca-i slab el si NU CUNOASTE O BOABA DE TACTICA.

Esti nulitatea acestui minunat site !

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 14:23
Postat de ovidiu_3003 pe 21 Octombrie 2013, 09:06

Sa l bage pe Ripa ...

tu esti foarte prostalau !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează