FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - TIMIŞOARA, AZI, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sînmărtean vrea 12 puncte pînă la final: "Urmează 4 finale! Trebuie să le cîştigăm pe toate"

Sînmărtean (31 de ani) are 9 pase de gol, cele mai multe din Liga 1 Foto: Mediafax
Sînmărtean (31 de ani) are 9 pase de gol, cele mai multe din Liga 1 Foto: Mediafax

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 22:13

Lucian Sînmărtean vrea maximum de puncte în ultimele 4 etape, primele 3 urmînd a fi cucerite azi, contra Timişoarei

- Lucian, cum vezi finalul de campionat?
- Foarte-foarte greu, mai ales din pricina programului încărcat. Şi chiar nu avem meciuri uşoare, aşa cum văd că spune lumea. Timişoara e lider, Sportul joacă bine în ultima vreme, iar Astra şi Pandurii sînt foarte greu de bătut la ele acasă. Este totuşi un moment favorabil pentru noi.

- Victoria cu Timişoara e vitală în vederea cîştigării titlului?
- Evident! Trebuie neapărat să învingem. Vrem să urcăm pe primul loc şi să nu mai coborîm de acolo, să nu mai stăm la mîna altor rezultate. Pentru noi, urmează 4 finale şi trebuie să le cîştigăm pe toate!

- Dacă nu era Lopez Caro la începutul sezonului crezi că acum aţi fi stat mult mai bine în clasament?
- Da, eu aşa zic. De cînd a venit nea Vio, am avut rezultate excelente şi ne-am recăpătat încrederea. Nea Vio este un antrenor experimentat, cunoaşte mentalitatea fotbalistului român. Caro nu s-a adaptat aici, a şi marginalizat jucători importanţi, pe Cînu, pe Burdujan...

- Eşti printre puţinii jucători ai Vasluiului care a cîştigat un trofeu.
- Am luat chiar eventul cu Panathinaikos. E o senzaţie unică. La nivel de jucători, conducători şi mai ales fani, este ceva extraordinar. Sper să trăiesc aceleaşi senzaţii din nou, la sfîrşitul sezonului, cu Vaslui.

- Cu cine ai vrea să joci în grupele Ligii Campionilor?
- Chiar vorbeam cu soţia acum cîteva zile, ar fi foarte frumos să evoluez împotriva lui Panathinaikos. Am trăit momente foarte frumoase acolo, fanii au fost alături de mine şi aş vrea să mai evoluez măcar o dată pe acel stadion. Sînt cu picioarele pe pămînt şi ştiu că mai e mult pînă acolo.

Pariu pe o bere
Wesley şi Adailton au făcut prinsoare înaintea partidei cu Poli Timişoara: cine înscrie va oferi tuturor colegilor cîte o bere. "Nu contează cine înscrie, ci să cîştigăm pentru a deveni lideri", a spus Adailton. "Vasluiul nu are arme secrete, ci se bazează pe forţa grupului. Avem valoare şi putem învinge, sperăm la titlu", a declarat şi Wesley. (Cristi Lapa)


"Titlul a rămas o afacere în trei. Sperăm să cîştigăm noi titlul, avem suficiente argumente, iar acest lucru ar trebui să-l arătăm cu Timişoara"
Viorel Hizo, antrenor Vaslui

Inbox:
- Ieri dimineaţă, casele de bilete au fost luate cu asalt (foto), pînă spre prînz epuizîndu-se toate tichetele. Vasluiul va fi încurajat azi de 10.000 de oameni.
- Suporterii moldoveni au creat o atmosferă incendiară la antrenamentul de ieri dimineaţă, aprinzînd fumigene şi petarde.
- Miloş Pavlovici: "Lupta se va da la mijlocul terenului, sper să ne impunem noi. Cred că o eroare va rezolva meciul".

"Vrem să jucăm!"
Timişoara vrea să se bată, iar jucătorii i-au transmis acest lucru ieri lui Marian Iancu. "E şansa noastră, nu am muncit degeaba un an întreg" a fost mesajul vestiarului către patronul Timişoarei, care a anunţat că Poli nu va intra în teren dacă nu e anulată delegarea lui Deaconu. "Noi ne dorim să jucăm cu orice preţ pentru că dacă nu intrăm pe teren înseamnă să ne batem joc de efortul pe care l-am făcut pînă acum. Din păcate, ştim cu toţii că şefu' e în stare să nu ne lase să jucăm, a mai făcut-o şi la meciul cu Dinamo, de acum cîţiva ani", a dezvăluit un jucător. Ieri, lotul lui Poli a plecat către Moldova, însă Iancu a rămas pe poziţii: "Vom merge la Vaslui, dar nu vom intra pe teren dacă meciul va fi condus de Deaconu cu Nica la margine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
obyrom
obyrom  •  05 Mai 2011, 14:35
Postat de adrian81 pe 05 Mai 2011, 02:39

parca vad cum pleaca iancu&compania cu coada-ntre picioare si cu desaga plina !

plina>>>da de puncte>>>>>>>>

cusco
cusco  •  05 Mai 2011, 11:19

hai poli arata-le ce poti , chiar daca pierdeti nu as fi dezamagit pentru ca stiu ca o sa tertminati in frunce anu asta , dar macar sa jucati un fotbal frumos si fara frica. Amindoua echipe sunt foarte puternice si sper sa vedem un meci de Champions Legue , Bafta si cel mai bun sa cistige |

pensionaru
pensionaru  •  05 Mai 2011, 09:17

FC Prazu 'nu mai are treaba.....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează