FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Sînt Pancu şi nu mă umilesc!”

Articol de - Publicat luni, 30 iunie 2008 00:00

Mijlocaşul le-a cerut conducătorilor să-i clarifice statutul pe care-l are în echipă.

Julio Cesar-Spa­dacio-Cesinha e tridentul bra­zilian care l-ar pu­tea scoate pe Daniel Pancu din echipă! Primii doi jucători au fost trans­feraţi vara asta, ambii fiind mijlocaşi ofen­sivi, adică de acelaşi profil cu “Pancone”. Mi­­rat, Pancu s-a adresat con­ducerii pentru a-şi clarifica situa­ţia! “Am discutat de trei ori cu ofi­cialii şi am primit acelaşi răs­puns: «Ne bazăm pe tine în con­tinuare!». Mi s-a spus să stau liniş­tit”, a povestit idolul fanilor alb-vişinii.

Pancu a explicat şi de ce a făcut acest demers: “Mie-mi place să mi se spună totul în faţă, fără oco­lişuri, şi voi fi întotdeauna adeptul aces­tui stil de comunicare. Am şi eu un nume, o carieră, nu o să fiu nicio­dată o povară pentru echipă! N-am fost atîrnător şi nici nu voi fi vreodată! Dacă mi se spune că nu mai e nevoie de mine, am şi plecat în secunda doi!”.

Mijlocaşul de 30 de ani nu e îngrijorat că transferurile efectuate vara asta i-ar putea periclita locul din primul “unsprezece”: “Sînt pre­gă­tit să lupt pentru un post de titu­lar şi chiar îmi pare bine că s-au făcut transferuri, că ne-am întărit. Toţi cei care sîntem la Rapid avem inte­resul să cîştigăm campionatul, ăsta e scopul comun. Ţinta mea per­sonală e să fac un sezon foarte bun şi să demonstrez că mai pot fi o solu­ţie chiar şi pentru echipa naţio­nală!”.

7 sezoane are Pancu în Giuleşti, întrerupte de experienţele Cesena, Beşiktaş şi Bursaspor

175.000 de euro cîştigă anual Daniel Pancu în Giuleşti. Mijlocaşul mai are contract pe un sezon

53 de goluri a marcat Pancu pentru Rapid, în 127 de meciuri disputate în Liga I

REACŢII» Mesaje pe rapidisti.ro

“Pancule, cum să pleci? Strînge-i în jurul tău! Anul ăsta trebuie să luăm titlul cu orice preţ!”
Rav3Rapid

“Pancone e un fotbalist care dă randament mai mare atunci cînd are concurenţă, deci ne bucurăm că e bătaie pentru un loc în echipă!” carter

“Dacă pleacă Pancu, va fi vai de viaţa noastră! E simbolul Rapidului şi un jucător foarte bun!”
dedei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
 •  30 Iunie 2008, 19:40

Pancone,Pancule daca vrei sa mai faci performanta in cupa UEFA ,pt la anul,si anul acesta vino repede?urgent la FC FARUL CONSTANTA,la mare pe litoral?AVEM NEVOIE DE TINE?TE PRIMIM CU BRATELE DESCHISE.

 •  30 Iunie 2008, 19:27

mai bine zicea: sune pancu si sunt terminat!

 •  30 Iunie 2008, 14:13

Rapid va ajunge precum Pandurii Targu Jiu in primele 3 etape din retur,insa ma tem ca aici situatia nu se va mai redresa la fel de repede,ca acolo,unde Texeira a avut bun simt si s-a carat repde cand a vazut ca nu are nici o sansa cu portughezii lui cu tot.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close