FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEUA, LUNI, 20:30, DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sistemul dorit de Gigi pentru meciul cu Dinamo nu e pregătit! :)

Ilie Stan va juca cu acelaşi sistem şi în derby-ul cu Dinamo
Ilie Stan va juca cu acelaşi sistem şi în derby-ul cu Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2011 22:22

Ilie păstrează 4-3-3 şi pentru derby, fiindcă modificarea cerută de Becali ar bulversa echipa. Prepeliţă e noutatea numărul 1 din echipa pe care Steaua o va folosi în Ştefan cel Mare.

Gigi Becali trebuie să mai aştepte ca s-o vadă pe Steaua jucînd în 4-2-3-1, aşezarea pe care a comandat-o el. Ilie Stan păstrează şi în Ştefan cel Mare tactica din Germania, de la 1-2 cu Schalke, adică 4-3-3.

Antrenorul nu crede că echipa lui ar reacţiona bine dacă sistemul ar fi schimbat într-unul nemaifolosit în acest sezon tocmai pentru un meci atît de important cum e cel cu Dinamo. Ilie crede că formaţia lui ar avea nevoie de antrenamente şi de jocuri ca să fie în stare să joace într-o altă aşezare.

Mizează pe Prepe şi pe Eme
Cea mai importantă modificare din formula Stelei o reprezintă reintrarea lui Prepeliţă. El îl va înlocui pe Bicfalvi, suspendat, în linia de trei de la mijloc. Vîrf va fi tot Rusescu, ajutat pe benzi de doi dintre Tănase, Florin Costea şi Mihai Costea. "Nilă", care a jucat dezastruos în Germania, ar putea pierde echipa.

Altă victimă a partidei cu Schalke ar fi Martinovici. Sîrbul a jucat prost şi Ilie îl pregăteşte pe Emeghara pentru duelul din Ştefan cel Mare. Nigerianul s-a descurcat bine contra Braşovului, dar îi lăsase locul concurentului său pentru meciul de la mijlocul săptămînii întrucît el nu e capabil să joace trei meciuri într-un interval de timp scurt, din pricina problemelor medicale. Dar săptămîna de odihnă l-a repus pe picioare şi acum e apt pentru disputa cu Dinamo, în care l-ar avea adversar direct pe Marius Alexe.

Cum va arăta Steaua luni seară: Tătăruşanu - Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Prepeliţă, Bourceanu, Brandan - M. Costea (Fl. Costea), Rusescu, Tănase

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
plesan
plesan  •  04 Decembrie 2011, 18:25
Postat de forza1rapid pe 04 Decembrie 2011, 13:53

Ste lemuistii vor avea un sistem si o tactica de joc abia atunci cand vor avea si antrenor ! Pana atunci mai aveti de asteptat cativa ani buni cat este Belciug patron .

Doar atat iti zic Rapidistule...fi atent... " PANDURII - RAPID 3-0 " ..restu e cancan ! Ceao

redsef2005
redsef2005  •  04 Decembrie 2011, 18:07
Postat de biancorossi pe 04 Decembrie 2011, 15:57

las-o mai moale, esti in eroare. de pilda, alexe si rus, intr-adevar, alearga. dar numai asta stiu sa faca. ideea e ca ei sunt jucatori de fotbal nu maratonisti, capisci ?

Nu cumva esti dintre aceia multi care cand Banel era la Steaua il laudati pentru cat alearga, pentru "travaliu", pentru "daruirea pe teren" si il cereati titular la Nationala!?? Acum descoperi si tu America si iti dai seama - dar in legatura cu altii! - ca asta nu e nici pe departe de ajuns si, implicit, ca Nicolita nu e fotbalist!! La Rus am vazut si centrari (bune!), am vazut si pase, am vazut ca intra in combinatii, am vazut si gol... Si poate ma lamuresti si pe mine: Tanase CE stie sa faca??? De alergat nu alearga, faza de aparare nu o face, la dribling pierde mingea 9 din 10 cazuri, pase nu da, suturile ii intra din doi in doi ani...??!

biancorossi
biancorossi  •  04 Decembrie 2011, 16:15

urare pentru GSp : sa va stea o stea in gat. eventual chiar steaua voastra preferata...)))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close