FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

UPDATE Liviu Ciobotariu şi-a dat demisia şi s-a stabilit înlocuitor » Adrian Porumboiu anunţă dezastrul: "Vaslui nu ia licenţa!"

Madson s-a informat din Gazeta Sporturilor despre ultimele noutăţi de la Vaslui. foto: Gabriel Tănasă +5   FOTO
Madson s-a informat din Gazeta Sporturilor despre ultimele noutăţi de la Vaslui. foto: Gabriel Tănasă

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 15:07

Situaţia de la FC Vaslui devine din ce în ce mai gravă. După ce directorul sportiv Cătălin Popa şi preşedintele executiv Dragoş Iftime şi-au dat demisia la începutul săptămînii, azi a plecat şi antrenorul Liviu Ciobotariu!

UPDATE 15:00 Fostul patron al Vasluiului, Adrian Porumboiu, e convins că echipa nu va primi licenţa şi nu va mai putea juca sezonul viitor în Liga 1:

"E un pas înainte către o moarte clinică. Nici in cele mai negre vise nu îmi imaginam că se poate ajunge pînă aici.

Am vrut să-i mai ajut, nu s-a mai putut, nu au vrut să primească banii, în final se va demonstra că nu au avut scop decît să termine echipa.Vaslui putea să-şi ia licenţa cu maximum 500 de mii de euro. Putea să o ia şi pentru cupele europene, dar nu o mai ia acum nici pentru Liga 1", a spus Adrian Porumboiu pentru Dolce Sport.

UPDATE 14:00 Ziua agitată de la Vaslui e pe cale să se încheie cu o veste bună pentru fanii galben-verzilor. Jucătorii sînt decişi să facă deplasarea pentru meciul cu U Cluj, iar pe bancă va sta unul dintre foştii secunzi ai lui Ciobotariu, Costinel Botez.

UPDATE 13:50 Liviu Ciobotariu a oferit primele declaraţii după despărţirea de Vaslui: "M-am întîlnit cu domnul Damian şi am reziliat contractul pe cale amiabilă. Din păcate trebuie să renunţ. A fost o perioadă frumoasă, cu sprijinul grupului, unul unit, şi al suporterilor. Din păcate sînt situaţii care mă depăşesc şi nu mai am ce face. Am tras semnalul de multe ori, dar nu m-a auzit nimeni. Ar fi păcat ca acest club să dispară, e o echipă frumoasă, cum rar am mai văzut. Deocamdată nu am nici o ofertă, o să stau o perioadă să mă liniştesc şi apoi voi vedea ce voi face".

UPDATE 12:55 Situaţia la Vaslui ar putea să devină una fără precedent în istoria recentă a fotbalului românesc. În condiţiile în care clubul a rămas fără conducători şi fără staff tehnic, sînt şanse foarte mari ca vasluienii să se retragă din campionat! Singurul care mai răspunde de echipă a rămas acţionarul Ciprian Damian.

UPDATE 12:20 Jucătorii Vasluiului au povestit ce se întîmplă la echipă.

Nuno Viveiros: "Ciobotariu a venit azi în vestiar şi ne-a spus că nu mai poate continua în aceste condiţii. Situaţia e confuză, e amatorism, nu se poate ca la un club din Liga 1 să se întîmple aşa ceva. Nu ştim dacă ne vom prezenta la Cluj. Nimeni nu vorbeşte cu noi şi nu ştim ce se va întîmpla".

Directorul sportiv Cătălin Popa fost chemat de jucători la discuţii, deşi şi-a dat demisia zilele trecute. Fostul oficial a declarat că vasluienii vor avea toate condiţiile pentru a putea juca la Cluj: "Echipa are toate condiţiile pentru a se prezenta la meci. Avem programul, cazare, tot stabilit".

------------------

Jucătorii au aflat vestea la antrenament şi la sediul clubului se poartă acum discuţii cu cei doi oficiali demisionari. Liviu Ciobotariu, dezamăgit de problemele tot mai mari de la echipă, i-a anunţat pe fotbalişti că renunţă şi se pare că ar avea ceva propuneri din ţările arabe.

În aceste condiţii, echipa urmează să fie condusă la meciul cu U Cluj, de sîmbătă, de unul dintre secunzi.

Vaslui n-a primit licenţa la prima instanţă pentru că n-a plătit datoriile către jucători şi riscă să nu poate juca în Liga 1 sezonul viitor.

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (49)
hammer90
hammer90  •  28 Aprilie 2014, 15:11
Postat de booci pe 24 Aprilie 2014, 13:11

daca se retrag din campionat, se anuleaza rezultatele cu ei nu? Deci Steaua neinvinsa :))

esti bolnav fratioare!

t0ni
t0ni  •  27 Aprilie 2014, 01:25
Postat de botizann pe 24 Aprilie 2014, 14:35

E o prostie ce spui tu ... Daca esti proiectant si iti faci o firma care da faliment sa nu mai ai voie sa iti faci alta ?

...e si mai mare prostie ce-mi dai tu ca replica. Eu ma refer doar la nivelul fotbalului!

t0ni
t0ni  •  27 Aprilie 2014, 01:22
Postat de unico_biancorossi pe 24 Aprilie 2014, 16:40

desfiintarea, urgent.

doar asa mai scapati si voi cu obrazul curat! ;-))))))))))) Ati fost smecheri incasatori in toti anii astia in intalnirile cu vasluienii. :D Numai o panarama de suporter retard poate afirma asa ceva si sa se bucure de raul altuia ca vezi doamne sa ajunga si ei in cupe si poate intr-o mie de ani lumina in LC ptr care se pregatesc an de an. :-)))))))))))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează