FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Situație dramatică la campioana României » Nu mai au bani nici să înfrunte frigul

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 10:08

Astra a ajuns într-o situaţie dramatică: la meciul cu Poli Iaşi, jucătorii şi cei din staff au fost nevoiţi să stea pe bancă îmbrăcaţi numai cu treninguri, în ciuda frigului, fiindcă nu s-au găsit bani pentru a se cumpăra gecile de toamnă-iarnă.

 Pe Astra a prins-o frigul fără echipament de iarnă! Campioana a schimbat sponsorul tehnic față de sezonul trecut, Joma în loc de Puma. Și clubul nu a avut bani să plătească pentru geci de la Joma!

Șumudică și jucătorii lui au rămas cu treninguri, articolele cele mai groase. Nu au putut să îmbrace gecile de anul trecut, ca să nu se trezească dați în judecată de sponsorul actual.

Fotbaliştii care au fost rezervă au luat loc pe bancă şi, cum luni seară a fost destul de răcoare la Giurgiu, mulţi dintre ei au îndurat frigul fiindcă aveau pe deasupra tricoului de joc numai o bluză de trening.

10 grade
au fost în Giurgiu pe parcursul reprizei secunde la meciul Astra - Poli Iași, de luni seară

Detaliile despre situația de la Astra și despre datoriile echipei către club se găsesc în ediția tipărită și în cea digitală a Gazetei Sporturilor!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Gaură în buget! Planul conducerii Stelei, dat peste cap

CSU Craiova vrea victoria în meciul cu echipa lui Becali: "Dacă suntem lăsați să jucăm, putem învinge!"

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Septembrie 2016, 14:17

Si totusi explica cineva cum la Astra sunt aceste probleme ?? Au castigat sezonul trecut 2 trofee la nivel intern. Au vandut in ultimul an pe Boldrin, Amorim, Budescu, Fatai, Enache, Seto pe care s-au luat conform transfermarkt 3.8 milioane de euro. Au 2 participari consecutive in Grupele El de unde se vehiculeaza super de cel putin 5-6 milioane de euro pe sezon. De cumparat nu au cumparat decat liberi de contract. Salarii nu prea au platit. Deci cum s-au topit banii aia si cum s-au facut datorii ?

romulus65
romulus65  •  28 Septembrie 2016, 14:16

Nu inteleg nimic.Au luat 3,5 milioane de euro drepturi de televizare pentru castigarea campionatului,in ultimul an au vandut jucatori (Budescu,Takayuki,Fatai,Enache,Oliseh,Alibec) de 4,5 milioane de euro plus bani de la UEFA pentru E.L. si nu pot sa-si plateasca angajatii sau sa aiba bani de echipament. In vara erau angajati care erau neplatiti si de 10 luni unii dintre nemairezistand si depunandusi demisiile.Si aici nu este vorba doar de jucatori si staff-ul tehnic ci de palmasii de la stadioanele din Ploiesti si Giurgiu care cine stie ce salarii mizerabile or fi avut. I-a lovit criza atat de rau pe cei din familia Niculae incat baga mana in banii clubului? Ca patroni este dreptul lor ,pot sa-l si desfiinteze ,dar mai intai sa-si plateasca angajatii. Totusi trebuie remarcat ca spre deosebire de alte cluburi nu au cerut insolventa caz in care salariatii aveau slabe sperante de a mai recupera ceva.

zidane92
zidane92  •  28 Septembrie 2016, 12:41

Normal dati-l pe alibec la steaua pe 1,6 milionae saraciile dreacu in frunte cu milionarul de carton, 2.5 mil de la legia sau de la arabi va erau putine, pomanagii dreacu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează