FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație fără ieșire pentru Dinamo! E obligată să-l țină la echipă pe Ionuț Șerban: „Da, poate sta aici până la 42 de ani! E contractul lui Anghelache”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 13:37

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Ionuț Șerban, 23 de ani, mijlocaș care nu poate fi dat afară fără ca Ionuț Negoiță să plătească UN MILION DE EURO.

Ionuț Șerban poate sta la Dinamo atât timp cât poate să joace fotbal. Nu e contractul lui Vasile Șiman cel care îl ține aici, este cel al lui Anghelache. Cred că Șiman doar a semnat.

Când cineva vine și-ți pune în față un asemenea contract, nu cred că spui «Vezi că nu e OK pentru tine». În contract scrie, pe scurt, că dacă jucătorul, din motive care nu țin de el, își termină înțelegerea, Dinamo trebuie să îi dea 1 milion de euro lui Șiman”, a declarat Alexandru David la TV Digi Sport.

Întrebat dacă Ionuț Șerban poate sta la Dinamo până la 42 de ani, David a răspuns: „Da, dacă el joacă fotbal în continuare. El trebuie doar să vină și să se antreneze. E o piatră de moară, dar cred că o vom rezolva”

  • Ionuț Șerban, 23 de ani, a venit la Dinamo în 2013, de la Sportul. A jucat doar 65 de meciuri pentru "câini", niciunul integralist în ultimii 3 ani. Ultima apariție a fost în Cupa României, în meciul lui Dinamo cu Csikszereda, pe 1 noiembrie. Ultima dată când a jucat 90 de minute a fost pe 16 august 2015, într-un Dinamo - Poli Iași, 0-0. Din cauza clauzei din contract, conducerea din Ștefan cel Mare e forțată să îi prelungească înțelegerea lui Șerban.

1gol în 64 de meciuri a marcat Șerban în Liga 1 pentru Dinamo, all-time

5.000 €pe lună câștigă Șerban în acest moment la Dinamo

2020e anul în care îi expiră lui Șerban contractul cu Dinamo

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
ge0x
ge0x  •  10 Februarie 2019, 21:58

Sunt 5,6 gusteri pe aici care nu știu cică cine e Dinamo. Dar nu pot dormi dacă nu vorbesc de Dinamo zilnic. Dinamo e nr. 1. Dinamo sunt aia care i.au îmbrăcat pe fcsb=steaua în Doar Dinamo București.

emil1986
emil1986  •  10 Februarie 2019, 18:53

Stai sa vezi probleme pentru Negoita cand va fi condamnat pt. bancruta frauduloasa. Nu mai e mult si va veni si sentinta. Si Mazare, Borcea si Nicusor Constantinescu credeau ca vor scapa, dar procurorii si judecatorii si-au facut treaba si i-au trimis unde le e locul, la puscarie. Va veni si randul tau Negoita pentru furaciunile pe care le-ai facut, inclusiv cum ai scos dinamo din insolventa.

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  10 Februarie 2019, 18:04

Daca ''joaca ''pana la 70 de ani fotbal :)))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează