FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Situaţie fără precedent în ultimii cinci ani: toţi dinamoviştii au fost prezenţi la reunire

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00

Nici un dinamovist n-a ratat reunirea de astăzi, deşi roş-albii erau renumiţi pentru astfel de întâmplări. În ultimii ani, Ze Kalanga şi N'Doye îşi făcuseră un obicei din a-şi prelungi vacanţa fără acordul şefilor din Ştefan cel Mare. Mijlocaşul angolez a fost între timp transferat, în timp ce senegalezul N'Doye şi-a ţinut cuvântul de data aceasta, fiind prezent la reunire.

Ousmane N'Doye fusese ameninţat cu o amendă de 15.000 de euro, după ce în vară a întîrziat o lună de la reunire şi şi-a pus în cap întreg vestiarul.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  11 Ianuarie 2010, 12:49

Am ajuns sa ne bucuram pentru ceea ce se numeste normalitate?!?Ca se prezinta pentru pregatir;asa ca, sa mai indraznim sa le cerem sa si joace?!?

 •  11 Ianuarie 2010, 12:46

Nu aveti politica de transferuri.Umblati numai dupa expirati.Ce performanta sa faci cu Barcauan, Margaritescu, Cl. Niculescu, Bostina, Ad. Cristea, Zicu, etc?Cheltuiti banii degeaba nici macar placerile voastre nu le puteti satisface, despre cele ale suporterilor neputand fi vorba. In afaceri tot asa subtiri sunteti?Cum de ati reusit in viata dupa asa zisa Revolutie. Nu va este rusine cu o asemenea politica de transferuri?Asa achizitii, asa rezultate, asa loc in clasament si in europa.ANDONE est

Vezi toate comentariile (2)
Comentează