FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Situaţie tot mai grea pentru cluburile din Liga 1! Jucătorii cer ajutorul statului: "E momentul să se implice"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 decembrie 2014 15:51

CFR Cluj traversează momente grele din punct de vedere financiar, echipa fiind aproape de intrarea în insolvenţă. 

Unul dintre cei mai vechi jucători din Gruia, Ionuţ Rada e de părere că este momentul ca statul să se implice în sport.

"Toată lumea cunoaşte probleme prin care trece clubul. Ele vor dispărea la un moment dat, nu sîntem singurii cu astfel de probleme. Aşteptăm ca aceste lucruri să se rezolve şi ştim că şefii fac tot posibilul să găsească soluţii.

Acesta e adevărul în Liga 1, probabil că anii de glorie ai fotbalului românesc au cam trecut. Multe echipe au aceste probleme financiare. Va urma o perioadă grea pentru Liga 1, sper ca statul să se implice şi să ajute sportul în general.

Fotbalul e într-un impas şi e momentul ca autorităţile să se implice. Sportul e cel care face o bună imagine în afară", a spus fundaşul Ionuţ Rada.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (264)
ohio
ohio  •  29 Decembrie 2014, 08:42

Dodel Tanase este in vacanta in Maldive,inseamna ca are lovele.Roaga-l sa te imprumute cu cativa euroi.Poate maine-poimaine il auzim si pe el ca vrea ca statul sa se implice in salvarea fotbalului!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Decembrie 2014, 02:08
Postat de botizann pe 28 Decembrie 2014, 09:38

Ma du-te dreacu cu statul tau cu tot , daca intra un club in faliment du-te la alt club ... Ce facilitati sa ofere statu ? Are probleme mai importante de rezolvat statul decat fotbalul ....

bingo. iata un comentariu inteligent si de esenta.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Decembrie 2014, 02:07
Postat de conasu_boeru pe 28 Decembrie 2014, 13:45

Eii, mai Rada dar nu te-am auzit sa ceri vreun ajutor pentru colegii tai fotbalisti de pe la alte echipe in suferinta când in urma cu ceva timp aveau restante salariale de luni de zile si se imprumutau pe la rude si prieteni , ce ti-a venit tocmai acum ??!!! Aaaa, v-a ajuns cutitul la os ? Pai lasa ma ca voi traiti din grasimea contractelor de 15-20 de mii pe luna, cine mai era ca voi, va uitati de sus la toti, desi banii clubului erau 75 % prespalati ! Statul are alte prioritati nu sa il scape de faliment pe Paszkany, mai draga ....Rada !

nu-i asa ca nu ? el voia oricum sa sugereze altceva, destul de slab contrastul.)

Vezi toate comentariile (264)
Comentează