FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - U CLUJ 0-0

Soare cu dinţi! » Remiza dintre U Cluj şi Voinţa nu ajută pe nici una dintre cele două echipe

Gabi Boştină într-un duel cu Cristian Cigan
Gabi Boştină într-un duel cu Cristian Cigan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 09:55

Clujenii au pierdut două puncte importante în lupta pentru cupele europene, în timp ce sibienii vor avea mult de tras pentru a juca şi sezonul viitor în Liga 1.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Clujenii au pierdut două puncte importante în lupta pentru cupele europene, în timp ce sibienii vor avea mult de tras pentru a juca şi sezonul viitor în Liga 1.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Cu un teren denivelat şi o defensivă ultraaglomerată i-au primit sibienii pe clujeni. Astfel, jocul de pase implementat de Badea la "U" a funcţionat doar parţial ieri şi cu precădere în zona de la mijlocul terenului. Cojocnean le-ar fi putut face viaţa uşoară studenţilor dacă lovea bine mingea măcar la una din cele două situaţii din startul meciului (18, 20). A tras însă mult peste poartă în ambele faze. Pe un teren cu hop-uri, fazele fixe trebuie exploatate la maximum. Experimentatul Boştină ştie asta şi nu a greşit serviciul la mingile statice. Finalizările au lăsat însă de dorit, Szukala, "cap" alături (23), respectiv Tony, semiluft (42). Ultimele secvenţe ale reprizei au aparţinut gazdelor. Bunea a tras violent din unghi (43), dar în raza lui Matache, iar Szukala s-a sacrificat la reluările lui Grigore şi Dîlbea din prelungiri.

Niculescu, ţinut pe bancă
Partea secundă, ce anunţa un forcing al oaspeţilor, a fost şi mai săracă în ocazii. Marinescu a ratat ţinta, cu capul din 8 metri (61), la centrarea lui Tony. Apoi, nigerianul a stat pe călcîie la ieşirea hazardată a lui Miron şi nu a putut trimite în poarta rămasă goală (79). Chiar şi în aceste condiţii, fără idei în ofensivă, Badea şi-a permis să-l ţină tot meciul pe bancă pe Claudiu Niculescu. Sub privirile neputincioase de pe margine ale veteranului, Szukala a ratat şi el la ultima acţiune, iar "şepcile roşii" au bifat a treia partidă fără victorie în Liga 1.

"Am controlat majoritatea timpului de joc, n-am reuşit să înscriem, dar sunt puţine lucruri pe care pot să le reproşez jucătorilor. Cu puţină concentrare am fi cîştigat" (Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj)

"Dintre echipele pe care le-am întîlnit acasă, Universitatea a fost cea mai disciplinată tactic. Acesta este gazonul pe care-l avem, cu el trebuie să trăim" (Sandu Tăbîrcă, director tehnic Voinţa Sibiu)

INBOX
- Deşi au ameninţat că vor protesta la adresa arbitrajelor, prin întîrzierea voită a startului partidei cu 10 minute, cele două echipe au renunţat în cele din urmă la iniţiativa lor.
- Fanii sibieni îşi doresc să aibă echipă în Liga 1 şi în sezonul viitor. "De Sărbători ne dorim ca la anul tot în Liga 1 să fim" a fost mesajul galeriei gazdelor imprimat pe un banner.
- "Şepcile roşii" au evoluat 5 ani (1940-1945) în bejenie, la Sibiu, cînd au refuzat să joace în campionatul maghiar. "O găzduire adevărată de 70 de ani nu a fost uitată" a fost banner-ul de mulţumire afişat de suporterii clujeni la partida de ieri.
- Ionuţ Badea a motivat la finalul partidei de ce nu l-a folosit pe Claudiu Niculescu. "Acest teren nu i se potriveşte lui Claudiu, ar fi intrat doar dacă ar fi fost mare nevoie", a spus Badea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
wollt_r
wollt_r  •  04 Decembrie 2011, 06:49
Postat de alpin pe 04 Decembrie 2011, 06:06

Doua echipe care fac doar antijoc nu pot da nastere decat unui 0-0 fara sare si piper!

dar este un 0-0 cinstit ai uitat cum a castigat echipa ta ? mai bine taci ca oricum tot gsp-ul te stie ca esti ingramadit

alpin
alpin  •  04 Decembrie 2011, 06:06

Doua echipe care fac doar antijoc nu pot da nastere decat unui 0-0 fara sare si piper!

wollt_r
wollt_r  •  04 Decembrie 2011, 00:21

"O găzduire adevărată de 70 de ani nu a fost uitată" ________ Frumos mesaj Bafta in continuare :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează